Compatibilitate zodiac chinezesc zodii Sarpe - Sarpe

loading...

Sarpe - Sarpe

Compatibilitati Sarpe - Sarpe Compatibilitati Sarpe - Sarpe

     Doi Serpi pot pune, intr-adevar, bazele unei relatii de cuplu reusite. Totul tine de echilibru in ceea ce fac. Serpii sunt perfectionisti, lucreaza bine impreuna, se inteleg, de regula, asupra directiilor de actiune, castiga bine in plan financiar. Dar, ca in toate lucrurile din lumea asta, exagerarile sunt nocive si de asta trebuie sa tina seama cei doi parteneri, daca isi doresc sa aiba o relatie durabila.
     Sarpele nu are probleme in a-si gasi un partener, daca isi doreste acest lucru. De altfel, Sarpele este bun in a obtine ceea ce-si doreste, are toate armele necesare pentru acest lucru. Sarpele este sarmant, sexi, un seducator fara pereche, cu un aer atat de misterios si incitant, incat atrage fara probleme eventuali parteneri de cuplu. Este inteligent, are incredere in propriile forte, este foarte discret si-i place sa orchestreze totul din umbra, cu rabdare si intelepciune. Este un bun observator a tot ceea ce se intampla in jurul sau. Inainte de a se arunca intr-o relatie stabila, va prefera sa-si observe un timp partenera/partenerul, pentru a-i cunoaste si acele laturi pe care acesta nu doreste, neaparat, sa le arate celorlalti. Cand este vorba despre un partener din aceeasi zodie, lucrurile se complica putin, pentru ca Sarpele este foarte bun in a-si ascunde propriile sentimente, in a arata celorlalti exact ceea ce doreste el sa arate.
     Sarpele este o persoana care renunta la cantitate, in favoarea calitatii. Prefera mereu putin si bun. Totusi, nu este un mare cheltuitor, asa cum s-ar putea deduce din preferinta sa pentru lux si rafinament. Daca are resurse reduse, Sarpele prefera sa economiseasca pentru a achizitiona ceea ce-si doreste si nu-si va depasi decat in mod exceptional bugetul. Asa incat, in cuplul Sarpe – Sarpe este putin probabil sa apara probleme financiare.
     Ca si iubiti, nativii Sarpe sunt pasionali, insa si posesivi si gelosi. Din pacate, faptul ca sunt foarte suspiciosi si neincrezatori ii face sa aiba relatii destul de volatile, pline de indoiala fata de partenerul de cuplu. Totusi, in afara acestui fapt, daca cei doi parteneri ajung la un echilibru in ceea ce priveste increderea in relatia lor, iar in viata intima isi vor exploata la maximum romatismul si pasiunea, uniunea lor va fi mult mai puternica.
     Faptul ca partenerii din relatia Sarpe – Sarpe se dezvaluie mai greu, prezinta mai multa retinere in a-si exprima ceea ce au in suflet, are si o parte buna. Sarpele este mereu invaluit intr-o aura de mister, parca mereu este ceva de descoperit in ceea ce-l priveste, ceea ce este incitant pentru partenerul de cuplu. Astfel atractia si pasiunea pot fi pastrate la cote inalte in cadrul relatiei.
     Partenerii Sarpe sunt iubitori de literatura, filosofie si arte si vor avea multe subiecte interesante de discutat.
     Dintre toate semnele zodiacale, Serpii sunt cei mai rafinati si au cea mai mare capacitate de a se intelege unul cu celalalt. Mai este de lucru insa la partea de comunicare, avand in vedere ca ambii parteneri sunt reticenti la a-si pune sentimentele pe tava.

Una peste alta, se pare ca exista premise clare ca o relatie intre doi Serpi sa mearga foarte bine si sa se dezvolte firesc de-a lungul timpului.

Loading...