Compatibilitate zodiac chinezesc zodii Sarpe - Cocos

loading...

Sarpe - Cocos

Compatibilitati Sarpe - Cocos Compatibilitati Sarpe - Cocos

     Perechea Sarpe – Cocos este un cuplu cu un grad de compatibilitate destul de crescut. Partenerul Cocos este un tip extrem de pasional, aproape la fel de intens ca Sarpele si stie cum sa orchestreze lucrurile in acel ritm care ii place Sarpelui cel mai mult.

BARBATUL SARPE – FEMEIA COCOS
     Barbatul Sarpe este stapan pe sine si foarte calculat, inteligent, autodidact, foarte realist si logic in ceea ce face. Ca si cum totul ar fi premeditat in lumea lui. Aerul de mister din jurul sau este irezistibil pentru cei din jur. Este elegant, pana la rafinament in unele cazuri, sarmant si sexy, asa ca femeia Cocos are putine sanse sa-i reziste.
     Barbatul Sarpe este orator innascut si, desi nu-i place sa fie in centrul atentiei, uneori ajunge in aceasta pozitie, tocmai prin calitatile pe care le are. Este genul caruia ii place sa privesca din umbra, sa stea in fundal si sa influenteze lucrurile fara a fi vazut. Este un bun administrator financiar, nu cheltuie mai mult decat isi poate permite si face in asa fel incat sa-si achizitionez produse de calitate, fara a-si depasi posibilitatile.
     Barbatul Sarpe este un iubit pasional. Chiar daca afiseaza o aparenta impasibila, in realitate este foarte intens in viata intima, mai ales daca implicarea sa sentimentala este foarte mare. Pe de alta parte, barbatul Sarpe este foarte gelos, posesiv, are nevoie de un partener care sa nu-i furnizeze motive de indoiala. Femeia Cocos poate fi o astfel de partenera. Totusi, barbatul Sarpe trebuie sa recunoasca faptul ca uneori ii foloseste pe cei din jur pentru a-si atinge scopurile, asa ca trebuie sa o convinga pe partenera Cocos ca este demn de incredere. La fel si femeia Cocos, trebuie sa faca eforturi pentru a obtine incredere din parte suspiciosului Sarpe.
     Femeia Cocos are bun gust in ceea ce priveste imbracamintea, decorarea locuintei, etc, insa dintr-un alt motiv. Ii place foarte mult sa atraga atentia asupra sa si, prin rafinament si eleganta poate face acest lucru. Barbatul Sarpe apreciaza faptul ca femeia Cocos este creativa, talentata, optimista si plina de energie. Este foarte organizata, metodica, iar barbatul Sarpe apreciaza foarte mult ordinea din viata sa. In plus, Serpii sunt parteneri foarte stabili emotionali, asa ca, din acest punct de vedere, relatia nu va avea suisuri si coborasuri.
     Ambii parteneri sunt inteligenti si au nenumarate puncte de interes asupra carora pot sa discute. Daca au divergente, ambii sunt suficient de logici pentru a nu depasi acea limita care poate duce la certuri.

BARBATUL COCOS – FEMEIA SARPE
     Barbatul Cocos este un tip foarte organizat, planifica totul si respecta planificarile pe care le face, ceea ce o multumeste mult pe femeia Sarpe, careia ii place ordinea si stabilitatea in viata sa. Energia si entuziasmul barbatului Cocos sunt contagioase pentru femeia Sarpe si ea foarte tenace si concentrata atunci cand isi propune ceva.
     Barbatul Cocos este, uneori, ceva mai impulsiv decat femeia Sarpe. Aceasta, pe de alta parte, este mult mai retinuta, isi calculeaza foarte bine miscarile si isi pastreaza cumpatul in momentele dificile.
     Femeia Sarpe impartaseste talentul barbatului Cocos in retorica si oratorie, iar conversatiile dintre ei vor fi absolut fascinante. Femeia Sarpe este romatica, pasionala, sarmanta, atragatoare, iar sansele ca barbatul Cocos sa se indragosteasca iremediabil de ea sunt foarte mari. Este foarte priceputa in administrarea finantelor. Chiar daca este mereu eleganta, plina de rafinament, reuseste sa faca in asa fel incat sa nu-si depaseasca bugetul.

Exista mari sanse ca o relatie intre Cocos si Sarpe sa functioneze foarte bine si sa fie foarte durabila. Partenerii au multe trasaturi de caracter complementare, care surclaseaza eventualele elemente divergente.

Loading...