loading...

Sarpe - Capra

Compatibilitati Sarpe - Capra Compatibilitati Sarpe - Capra

     Relatia dintre Sarpe si Capra este o relatie in care pasiunea se desfasoara la cote maxime, in care se implica emotii si se asteapta/se dau raspunsuri la acestea. Dicutiile in contradictoriu nu prea lasa urme, pentru ca toate se raporteaza la logica si se incearca lamurirea lucrurilor inca de la inceput.

BARBATUL SARPE – FEMEIA CAPRA
     Barbatul Sarpe este un tip elegant, cu prestanta, rafinat. Ii place sa se inconjoare de lucruri de calitate si prefera calitatea si nu cantitatea. Nu cheltuie mai mult decat are pentru a-si asigura acest rafinament, deoarece stie sa echilibreze bugetul astfel incat sa-si permita si ceea ce doreste. Femeia Capra este si ea iubitoare de lucruri rafinate, de calitate, insa nu este la fel de chibzuita cand vine vorba de bani, uneori cheltuind mult peste ceea ce si-are putea permite. De obicei, femeia Capra are multe datorii, ceea ce nu se intampla in cazul barbatului Sarpe.
     Femeia Capra este o fire visatoare, actioneaza mai mult din impuls si mai putin pe baza logicii. Nu este foarte buna la respectarea planurilor, a angajamentelor pe care si le asuma. De altfel, nici nu prea se implica in chestiuni importante, pentru ca nu-i place bataia de cap. Cu cat mai mult poate sa se eschiveze de la responsabilitati, cu atat mai bine. Femeia Capra este putin lenesa, uraste sa fie fortata sa faca ceva, cel mai bine este sa fie lasata in pace sa faca totul dupa propriul sau ritm. Se multumeste cu visele, de multe ori, chiar daca acestea nu se indeplinesc niciodata, in timp ce barbatul Sarpe este mult mai realist si mai concret din acest punct de vedere, nu-i place sa alerge dupa cai verzi pe pereti.
     Femeia Capra este pasionata de arta, este creativa, are destul de mult bun gust si ii place foarte mult sa-si decoreze si sa-si redecoreze caminul. Este printre putinele activitati pe care le-ar face cu cea mai mare placere. Se multumeste sa fie casnica, nu-si doreste neaparat o cariera, insa caminul sau nu va fi unul chiar foarte ordonat si curat, nici daca asta este singura ei grija, ceea ce-l deranjeaza mult pe barbatul Sarpe.
     Femeia Capra empatizeaza mult cu cei din jur, este un sprijin de nadejde, insa barbatul Sarpe cu greu i se destainuie, avand o predilectie deosebita de a-si tine sentimentele doar pentru el insusi. Femeia Capra este foarte deschisa si ii este greu sa-l inteleaga pe barbatul Sarpe care este inchis in el, necomunicativ in legatura cu trairile sale interioare.

BARBATUL CAPRA – FEMEIA SARPE
     Barbatul Capra este un spirit artistic, creativ, un visator innascut, care nu-si doreste neaparat sa aiba succes, insa isi doreste confort si lucruri de calitate. Daca reuseste sa le obtina cat mai usor posibil, atunci este perfect. Este intelegator si prezinta o mare capacitate de empatie cu cei din jur, compasiune pentru cei aflati in dificultate, acorda sprijin celor din jur atunci cand este nevoie. Evita, insa, pe cat posibil, munca grea; ba chiar nu-l deranjeaza daca ar fi sa stea sa aiba grija de casa, iar partenera sa de cuplu sa fie cea care aduce banii in casa.
     Femeia Sarpe este foarte ambitioasa, isi doreste lucruri concrete, lupta pentru a le obtine, pe cand barbatul Capra se multumeste doar cu visele, nu prea este afectat daca nu se indeplinesc. Pe langa faptul ca nu se prea omoara cu munca, barbatului Capra ii si cam place sa cheltuie ceva mai mult decat castiga. Face datorii in contul a ceea ce-si doreste, ceea ce o enerveaza la culme pe femeia Sarpe, care economiseste pentru a cumpara ceea ce-si doreste, face sacrificii. Din pacate, femeia Sarpe nu are probleme in a-i spune direct partenerului Capra ce crede despre el, daca acesta nu face eforturi pentru a munci si a nu mai cheltui mai mult decat trebuie. Poate fi destul de cruda uneori, nu umbla cu ocolisuri atunci cand are ceva de spus, in timp ce barbatul Capra este un tip sensibil. Daca relatia incepe intr-o nota fericita, este foarte posibil ca ea sa nu se mai incheie in conditii la fel de amiabile.
     Totusi, femeia Sarpe este un foarte bun negociator si, daca are sentimente puternice pentru partenerul Capra si daca si acesta este receptiv la nevoile partenerei si ale cuplului, nu numai la nevoile sale, este posibil sa se ajunga la un echilibru care sa fac relatia sa functioneze.

Exista premise pentru o relatie reusita intre Sarpe si Capra, doar in masura in care partenerii sunt pregatiti sa se accepte reciproc, mai ales in ceea ce priveste punctele slabe pe care le prezinta fiecare.

Loading...