loading...

Sarpe - Caine

Compatibilitati Sarpe - Caine Compatibilitati Sarpe - Caine

     Totul este bine si frumos in relatia dintre Sarpe si Caine, pana ce lucrurile ajung sa devina serioase. Se gasesc pe pozitii diferite, in foarte multe situatii de viata, astfel incat sunt putine sanse ca relatia intre cei doi sa mearga cat de cat normal.

BARBATUL SARPE – FEMEIA CAINE
     Barbatul Sarpe este un tip destept, insa complex si sofisticat. Este stapan pe sine, se comporta foarte detasat atunci cand vine vorba despre propriila sale emotii. Este ca o mare calma, sub suprafata careia nimeni nu stie ce se petrece. Este tenace si isi urmareste constant si cu multa perseverenta obiectivele pe care si le-a stabilit, folosind toate metodele, inclusiv cele mai putin ortodoxe. Este foarte bun administrator financiar, problemele legate de bani nu vor fi niciodata acute pentru el. Nu-si acorda deloc usor increderea si are nevoie de un partener suficient de rabdator care sa i-o castige si sa-l faca sa se exprime emotional, macar partial. Firea sa suspicioasa il face sa nu aiba incredere in nimeni si nimic.
     Femeia Caine este un partener foarte loial, cu o mare dragoste pentru familia sa. Pare ca singurul ei scop in viata este sa vegheze la siguranta si confortul membrilor acesteia. Femeia Caine este ahtiata dupa rutina si dupa un mediu familiar si sigur. Nu-i plac surprizele si prefera doar ceea ce-i este familiar. Este o fire destul de pesimista si devine anxioasa, atunci cand se simte incoltita. Barbatul Sarpe este insa o fire foarte puternica, isi pastreaza cumpatul in cele mai dificile situatii.
     Barbatul Sarpe are, insa, un obicei destul de prost. Manipuleaza, uneori, nu are nici o problema in a se folosi de cei din jur pentru a-si indeplini propriile obiective. Femeia Caine poate fi extrem de deranjata de modul in care barbatul Sarpe ii trateaza pe ceilalti, are un simt foarte accentuat al dreptatii. Mult mai rau este daca persoana in cauza este ea insasi. Odata ranita, femeia Caine rectioneaza si « musca ».
j     Daca barbatul Sarpe este extrem de elegant si rafinat, femeia Caine nu este foarte interesata de achizitiile materiale, de moda si alte astfel de nimicuri. Pentru ea, importanta este familia, bunastarea si confortul acesteia. Un plus foarte important al femeii Caine este acela ca, sub nici o forma, nu si-ar trada partenerul de cuplu, ceea ce pentru barbatul Sarpe, plin de indoieli si extrem de suspicios, poate fi un lucru foarte, foarte bun.

BARBATUL CAINE - FEMEIA SARPE
     Barbatul Caine este loial si prezinta un sprijin de nadejde pentru familie si partenerul de viata. Este cam pesimist, vede pericole la fiecare colt, considera ca este de datoria lui sa-si protejeze cat mai mult familia de aceste pericole. Are nevoie de un partener care sa-l ajute sa se mai si relaxeze, sa vada fata reala a lucrurilor. Femeia Sarpe este tipul de persoana realista si directa, care va spune lucrurilor pe nume. Este si un foarte bun orator, are o retorica remarcabila, perioadele mai dificile isi pastreaza mereu sangele rece si reuseste sa-i convinga si pe cei din jur ca pot depasi momentul respectiv, daca fac eforturile necesare. Din acest punct de vedere, este o partenera foarte potrivita pentru barbatul Caine.
     Atata timp cat femeia Sarpe nu-si incearca talentele de manipulatoare, instinctul de a controla tot ceea ce se intampla in jurul sau pe barbatul Caine, relatia dintre ei evolueaza in parametri normali. Barbatul Caine are un foarte puternic simt al dreptatii si nu prea apreciaza metodele folosite de femeia Sarpe pentru a-si atinge obiectivele. S-ar putea ca, in acest cuplu, sa existe multe discutii in contradictoriu, legate de morala.
     Barbatul Caine nu prea este interesat de moda, de eleganta, in timp ce femeia Sarpe este, uneori, culmea rafinamentului. S-ar crede ca cheltuie mult pentru asta, insa este foarte chibzuita si economiseste pentru a-si satisface dorintele. Pe langa asta, este si foarte muncitoare si un bun administrator financiar.

Se pare ca personalitatea Sarpelui poate merge bine cu cea a Cainelui, mai ales daca este vorba despre cazul in care barbatul este nativ Caine, iar femeia apartine zodiei Sarpe.

Loading...