loading...

Iepure - Sarpe

Compatibilitati Iepure - Sarpe Compatibilitati Iepure - Sarpe

     Iepurele si Sarpele pot sa aiba o relatie implinita impreuna, alaturi de prieteni si familie. Sunt foarte pasionali unul cu celalalt, iar acest lucru le ofera un sprijin important in relatie. Pot sa se supere usor unul pe celalalt, mai ales daca este vorba de a critica. Pot ajunge usor la bunastare, insa trebuie sa fie ceva mai atenti cu cheltuielile.

BARBATUL IEPURE – FEMEIA SARPE
     Barbatul Iepure este foarte sarmant, isi face prieteni fara mari probleme, nu prea are persoane care sa-i displaca. Femeia Sarpe este la fel de sarmanta, insa intr-un mod ceva mai misterios, si, de asemenea, isi face usor prieteni.
Barbatul Iepure este un expert in diplomatie, cuvantul fiind principala sa arma, ajutorul sau de baza in evitarea situatiilor conflictuale, pe care le uraste din tot sufletul. Femeia Sarpe este la fel de priceputa in manipularea celor din jur, insa printr-o persuasiune tacuta, gestica mai mult, decat prin folosirea cuvintelor. Si femeia Sarpe are foarte bune aptitudini de negociator, asa incat este putin probabil ca in relatia dintre ei sa survina certuri frecvente, insa discutiile in contradictoriu pot dura multa vreme, fiecare incercand sa-l convinga pe celalalt de justetea punctului sau de vedere.
     Unii oameni ar putea spune despre barbatul Iepure ca este prea incet, insa, in fapt, precautia este cea care contribuie la ritmul lent al acestuia in luarea deciziilor. Analizand foarte bine impactul hotararilor sale, barbatul Iepure va fi scutit de situatii neplacute si de pierderi materiale sau de alta natura.
     In vreme ce barbatul Iepure intra rapid in panica in situatii dificile, prefera sa fuga decat sa dea piept su realitatea in astfel de momente, femeia Sarpe isi pastreaza foarte bine cumpatul si face fata cu succes unei situatii de criza.
     Femeia Sarpe este iubitoare de lux, ii place confortul, isi doreste sa fie rasfatata, din acest punct de vedere. Totusi, este foarte atenta cu ceea ce cheltuieste, mai degraba economisteste pentru a-si cumpara ceva si prefera lucruri de calitate. Apreciaza gusturile artistice ale barbatului Iepure.
     Femeia Sarpe este o fire independenta, ii place sa faca lucrurile mai mult de una singura. Barbatul Iepure nu este o fire posesiva, geloasa, asa incat acorda femeii Sarpe spatiul liber pe care aceasta si-l doreste. Doar atunci cand este intr-o situatie labila din punct de vedere emotional, este posibil ca barbatul Iepure sa mai aiba si iesiri necotrolate.
     Femeia Sarpe este foarte romantica si poate satisface placerile secrete ale partenerului Iepure, care o apreciaza foarte mult. Pe de alta parte, femeia Iepure este foarte posesiva si geloasa, insa barbatul Iepure rareori ii ofera ocazii pentru a se manifesta in acest fel. De altfel, femeia Sarpe, odata ranita, nu va ierta si nu va mai acorda incredere partenerului sau.

BARBATUL SARPE – FEMEIA IEPURE
     Barbatul Sarpe este un tip foarte sarmant, misterios, foarte atractiv pentru partenera sa, femeia Iepure. Este insa si foarte posesiv, foarte gelos, dar femeia Iepure rareori ii da ocazia sa se manifeste in acest fel, chiar daca isi face foarte usor prieteni, ea fiind, insa, genul de persoana foarte diplomata, care nu creaza conflicte, ci face totul pentru a le evita. Barbatul Sarpe cu greu isi exprima sentimentele si trairile, acorda cu greu increderea sa, iar daca este ranit, nu este genul care sa ierte. Este o persoana foarte stapana pe sine, mai ales in situatiile de criza, spre deosebire de femeia Iepure, foarte emotiva si afectata major de situatii conflictuale. Barbatului Sarpe ii trebuie un oarecare spatiu al sau, propriu, liber, pe care femeia Iepure il acorda cu usurinta.
     Barbatul Sarpe este foarte focusat atunci cand este implicat in vreun proiect important, iar femeia Iepure va fi cea capabila sa-l scoata din starea de stres si tensiune, facandu-l sa se mai si bucure de viata din cand in cand.

Este o relatie care poate functiona destul de bine, in conditiile in care este vorba despre doua caractere fara prea multe divergente majore, cu multe elemente de complementaritate.

Loading...