Compatibilitate zodiac chinezesc zodii Iepure - Iepure

loading...

Iepure - Iepure

Compatibilitati Iepure - Iepure Compatibilitati Iepure - Iepure

     Relatia Iepure – Iepure este o relatie plina de iubire, de respect reciproc si intelegere. Partenerii au o intuitie deosebita in ceea ce priveste sentimentele, emotiile si nevoile celuilalt. Este drept ca pot exista si momente pline de lacrimi, cu emotiile duse la extrem, Iepurii fiind foarte sensibili, dar si capriciosi din acest punct de vedere.
     Se pare ca cei nascuti sub semnul Iepurelui sunt niste norocosi, primesc foarte mult de la viata si de obicei, au o viata lunga. Isi planifica, de obicei, lucrurile pe care isi doresc sa le faca, asa ca, mai ales in plan financiar, acest lucru este foarte benefic, ajungand rapid la confort si bunastare.
     Iepurii sunt firi artistice, sunt visatori, isi doresc vieti implinite si iubiri ca in basme. Sunt linistiti, le place calmul si fac tot posibilul sa si-l asigure in viata lor. Orice confruntare ii afecteaza puternic, de aceea fac tot posibilul sa nu aiba parte de asa ceva. Atunci cand sunt incoltiti, Iepurii nu stau pe ganduri si prima lor tendinta este sa fuga din calea pericolului. Din fericire, au o intuitie de invidiat si reusesc aproape intotodeauna sa depisteze din timp situatiile conflictuale si sa le evite.
     Iepurii au o mare predilectie spre diplomatie, pot fi straluciti politicieni, avocati, negociatori, deoarece au o putere de convingere foarte mare asupra celor din jur. Desi unii ar spune despre Iepuri ca sunt firi ceva mai slabe, comparativ cu alte semne zodiacale, acestia manevreaza cu mare mestesug cuvantul, atat cel oral, cat si cel scris, reusind astfel sa indeplineasca prin vorbe, ceea ce altii ar infaptui prin forta. Multi considera ca e foarte greu sa refuzi un Iepure.
     Iepurii sunt foarte pretuiti ca prieteni, pentru ca au un talent aparte de a-i binedispune pe cei din jur, de a-i face sa se relaxeze. Iepurii considera ca intotdeauna mai exista si maine si ca fiecare persoana trebuie sa adopte o atitudine ceva mai relaxata fata de viata, cu atat mai mult in zilele de astazi, cand toata lumea este agitata, grabita, stresata. Atata timp cat partenerii isi amintesc ca viata nu inseamna numai relaxare si ca trebuie sa munceasca asa cum trebuie pentru a-si atinge obiectivele, relatia dintre doi Iepuri poate fi destul de reusita.
     Relatia dintre doi Iepuri incepe si evolueaza foarte lin. Talentul innascut de negociator isi spune din plin cuvantul si face ca relatia sa fie una foarte linistita, fara prea multe discutii in contradictoriu sau certuri inutile. Iepurii stiu cum sa dezbata un subiect, chiar si ore intregi, fara ca discutia sa degenereze in contradictoriu sau in certuri.
     Iepurii manifesta si destul de multa empatie fata de cei din jur, incearca sa le inteleaga punctele de vedere, de aceea, in multe cazuri in care altii s-ar simti, poate, jigniti, ei reusesc sa vada si aceea fata a lucrurilor care unora le scapa.
     Exista o chestiune importanta asupra carora Iepurii trebuie sa manifeste o atentie ceva mai sporita, pentru a nu acumula frustrari, resentimente. Este nevoie ca fiecare dintre parteneri sa vorbeasca, atunci cand apare vreo problema. In cazul Iepurilor, acest lucru trebuie subliniat in mod special, deoarece, pentru a evita conflictele, tind sa nu deschida anumite subiecte care, in timp, pot cauza sau deveni probleme semnificative.

In cazul Iepurilor, trebuie sa se puna un mare accent pe o comunicare eficienta, care, chiar sub pericolul de a deschide discutii neplacute, poate aduce beneficii relatiei sub aspectul inlaturarii frustrarilor ce ar putea sa apara in cazul in care partenerii nu reusesc sa-si exprime adevaratele temeri, sentimente, emotii.

Loading...