loading...

Iepure - Dragon

Compatibilitati Iepure - Dragon Compatibilitati Iepure - Dragon

     Uniunea dintre Iepure si Dragon este una destul de riscanta, s-ar putea spune. Poate sa mearga, in masura in care ambii fac compromisuri semnificative. Totusi, sunt tipuri de caracter destul de diferite. Iepurele este foarte sensibil, emotiv, ceea ce il cam enerveaza pe puternicul Dragon, care se simte inconfortabil in situatii cu prea multe sentimentalisme, ba chiar le considera patetice.

BARBATUL IEPURE – FEMEIA DRAGON
     Barbatul Iepure este mult mai timid decat femeia Dragon, caracter puternic, care se impune prin forta si prestanta sa. Barbatul Iepure este foarte angajat in ceea ce face, foarte determinat, la fel ca si femeia Dragon, care, atunci cand isi propune ceva, face totul pentru a duce la indeplinire. Barbatul Iepure face totul pentru a evita situatiile conflictuale, care ii provoaca adevarate stari de anxietate. Femeia Dragon nu se prea teme de confruntari, indiferent de cat de dure ar fi acestea si nu se va ascunde atunci cand acestea ar putea surveni. Femeia Dragon este cea care poate sustine pe barbatul Iepure atunci cand apar divergente, cand survine o cearta, o discutie in contradictoriu. Totusi, nu este un lucru prea placut pentru barbatul Iepure, care se poate simti ma putin barbat in relatia cu femeia Dragon.
     Femeia Dragon este atractiva pentru barbatul Iepure, tocmai prin siguranta, prin increderea in sine pe care le afiseaza. Este apreciata, capteaza atentia la modul firesc, atunci cand intra intr-o incapere, are foarte multi admiratori.
     Femeia Dragon este curajoasa, uneori se arunca in diverse intreprinderi fara a se mai gandi la siguranta, insa acest lucru ii poate aduce si multe neplaceri. Barbatul Iepure este mult mai prudent si, uneori, poate fi deranjat de faptul ca femeia Dragon isi asuma riscuri mari fara nici o garantie.
     Barbatul Iepure este un sprijin pentru femeia Dragon, o poate ajuta in multe aspecte, atunci cand totul se desfasoara la modul nromal, cand mersul firesc al lucrurilor nu este afectat. Din pacate, in situatiile de criza, barbatul Iepure tinde sa se eschiveze.
     Este o relatie care ar putea sa mearga foarte bine, daca barbatul Iepure nu dezvolta complexe de masculinitate, daca isi accepta slabiciunile si accepta, macar din cand in cand, sa fie sprijinit de femeia Dragon, care nu are nici o problema in a sustine partea partenerului sau intr-o situatie conflictuala.

BARBATUL DRAGON – FEMEIA IEPURE
     Barbatul Dragon este mereu obisnuit sa obtina ceea ce-si doreste. Este in permanenta inconjurat de admiratoare, deci se presupune ca nu ii este foarte greu sa-si gaseasca o partenera de viata pe placul sau. Femeia Iepure este atractiva pentru barbatul Dragon prin sensibilitatea de care o arata, relatia se infiripa destul de repede, insa una este inceputul si alta este dezvoltarea acesteia. Mai ales din perspectiva barbatului Dragon, acesta trebuie sa fie ceva mai atent, daca isi doreste ca relatia sa cu femeia Iepure sa fie un succes. In primul rand, chiar daca barbatul Dragon are cele mai bune intentii fata de femeia Iepure, uneori este putin cam egoist, tinde sa faca relatia « despre el », nu « despre noi ». Femeia Iepure, insa, are mare nevoie de sprijinul barbatului Dragon, un caracter mult mai puternic si mai stapan pe sine.
     Femeia Iepure este mereu alaturi de partenerul sau Dragon, ii ofera sprijin, insa in situatiile conflictuale prefera sa stea deoparte, sa nu fie direct implicata. Prefera sa-l lase pe barbatul Dragon sa rezolve astfel de situatii, daca acesta survin, acesta neavand nici o problema in aceasta privinta. Femeia Iepure este un bun negociator, poate obtine ceea ce-si doreste doar prin puterea vorbelor, in timp ce barbatul Dragon este mult mai vulcanic, se aprinde foarte usor.
     O astfel de relatie este foarte posibila. Barbatul Dragon apreciaza diplomatia femeii Iepure, modul in care stie sa aplaneze conflictele, in timp ce femeia Iepure se considera norocoasa ca, atunci cand survine vreo situatie tensionata, poate conta pe barbatul Dragon pentru ajutor.

In parteneriatul dintre Iepure si Dragon, se pare ca varianta barbat Dragon – femeia Iepure functioneaza mult mai bine, deoarece puterea specifica zodiei Dragonului merge mai bine cu masculinul, in timp ce sensibilitatea, specifica Iepurelui, merge mai bine cu partea feminina.

Loading...