loading...

Iepure - Cocos

Compatibilitati Iepure - Cocos Compatibilitati Iepure - Cocos

     Relatia dintre Iepure si Cocos este destul de controversata, insa nu de putine ori ajunge sa se dezvolte si sa dureze mult mai mult decat s-ar fi crezut la inceputul ei sau decat s-ar fi apreciat, pornind de la trasaturile de caracter ale partenerilor. Sansele de reusita sunt mai mari in cazul persoanelor nu foarte tinere, maturizarea aducand si intelepciunea necesara mentinerii uniunii.

BARBATUL IEPURE – FEMEIA COCOS
     Femeia Cocos este destul de problematica pentru barbatul Iepure. Este foarte rapida: gandeste repede, pune in aplicare la fel de repede. Barbatul Iepure este mai incet din fire si asta din cauza ca este foarte prudent, gandeste de mai multe ori un lucru inainte de a-l pune in aplicare. Atat barbatul Cocos, cat si femeia Iepure fac planuri, se organizeaza, insa barbatul Cocos exegereaza in aceasta privinta, orarul sau fiind foarte strict si bine pus la punct. Are nevoie de un partener la fel de organizat si de riguros. Isi poate asuma, daca este nevoie, toata munca de organizare intr-o relatie de cuplu, insa este foarte critic la adresa celor care nu se ridica la inaltimea asteptarilor lor. Barbatul Iepure isi doreste liniste in relatia sa, dar, daca femeia Cocos este mereu pusa pe observatii, la un anume moment va pune punct si va trece mai departe.
     Femeia Cocos isi doreste sa fie in centrul atentiei, face totul pentru a atrage atentia celorlalti asupra sa, recurgand inclusiv la extravagente si excentrisme. Cheltuie destul de multi bani pe diverse obiecte de imbracaminte si accesorii, ceea ce-l deranjeaza foarte mult pe barbatul Iepure care pune mai putin pret pe achizitiile materiale si mai mult pe buna intelegere si linistea cuplului.
     Barbatul Iepure are nevoie de cineva sensibil, care sa-i inteleaga trairile interioare, temerile in momentele de tensiune, insa se simte, de cele mai multe ori, neglijat de femeia Cocos care prefera sa-si petreaca timpul atragand atentia altora asupra sa.
     Apar tot felul de resentimente si frustrari, deoarece femeia Cocos isi doreste mereu mai mult si asa cum vrea ea, in vreme ce barbatul Iepure este dispus sa faca multe compromisuri, numai de dragul unei relatii pacifice. Totul, insa, pana la o anumita limita a suportabilitatii. Barbatul Iepure nu face scandal, nu-i plac deloc situatiile conflictuale. Pus intr-o astfel de situatie, doar va intoarce spatele si va pleca.

BARBATUL COCOS – FEMEIA IEPURE
     Barbatul Cocos isi doreste o partenera care sa fie la fel de rapida, de riguroasa si de organizata ca si el. Femeia Iepure este ceva mai lenta, nu din cauza ca-i lipseste istetimea, ci pentru ca este foarte prudenta si-si doreste sa cunoasca toate laturile unei probleme inainte de a lua o decizie, de a face o actiune. Barbatul Cocos nu renunta nicidecum la planurile sale, este foarte greu sa i se schimbe punctul de vedere, iar, daca femeia Iepure nu se va ridica la nivelul asteptarilor sale, discursul sau va deveni extrem de taios si critic. Femeia Iepure este foarte sensibila, va fi extrem de jignita de cuvintele partenerului sau, daca se ajunge la acest tip de manifestare, dar este foarte dispusa spre a face compromisuri, spre a trece cu vederea anumite lucruri, doar de dragul linistii relatiei lor. Totusi, nu va rezista la infinit in aceste conditii.
     Barbatul Cocos este foarte pedant, elegant, ii plac lucrurile de calitate, ii place sa fie in centrul atentiei si sa epateze prin ce face si ce poarta. Femeia Iepure este mai indiferenta la aceste aspecte, altele fiind lucrurile cu-adevarat importante pentru ea. De aceea se va si simti neglijata de multe ori, in timp ce barbatul Cocos este ocupat sa atraga atentia asupra sa.
     Barbatul Cocos nu o intelege pe femeia Iepure, mai ales in momentele de labilitate emotionala ale acesteia sau in clipele mai tensionate, cand gradul de anxietate al femeii Iepure este maxim. Barbatul Cocos este mult mai logic decat femeia Iepure si considera manifestarile acesteia ca fiind mofturi.

Analizand trasaturile de caracter specifice fiecarei zodii in parte, este clar ca Iepurele si Cocosul nu prea fac casa buna impreuna. Exista numeroase divergente de caracter, care sunt foarte dificil de complementarizat.

Loading...