loading...

Iepure - Capra

Compatibilitati Iepure - Capral Compatibilitati Iepure - Capra

     Iepurele si Capra au o relatie, daca nu extrem de pasionala si inflacarata, cel putin confortabila si cu multe sanse de a se mentine multa vreme. Capra are respect pentru Iepure; la fel si invers. Sunt persoane sentimentale, romantice, se vor face, reciproc, sa se simta speciali.

BARBATUL IEPURE – FEMEIA CAPRA
     Femeia Capra este foarte senzuala, dar si sensibila, la fel ca si barbatul Iepure. Si, la fel ca si acesta, prefera sa planifice, decat sa mearga la voia intamplarii. Ii place sa-si faca propriul program, deoarece nu ii place sa fie presata in legatura cu anumite activitati sau decizii ce trebuiesc luate. Femeia Capra are nevoie de putina coordonare pentru a-si pune in exploatare talentele, deoarece tinde sa se eschiveze de la munca mai dificila, ori de cate ori are ocazia. Daca poate sa obtina ceva cu un consum cat mai mic de energie, atunci este absolut perfect.
     Femeia Capra este iubitoare de lux, de confort si, de multe ori, chiar prefera sa fie intretinuta de partenerul sau si lasata sa se ocupe de casa si gospodarie, unde sa-si poata pune in aplicare talentele artistice si inspiratia creatoare.
     Daca barbatul Iepure uraste conflictele, la fel si femeia Capra, asa incat este putin probabil sa existe prilejuri dese de conflict intre ei. Din acest punct de vedere se poate spune ca este o relatie calma, plina de liniste, dragoste si sprijin reciproc.
     Probleme tind sa apara in momentele in care ambii parteneri sunt in faze de labilitate emotionala, de capricii sentimentale, atunci cand barbatul Iepure trece printr-o perioada tensionata, cand anxietatea sa este crescuta la maximum, iar femeia Capra are multe cerinte din punct de vedere al confortului psihic; in astfel de momente, partenerii nu se armonizeaza deloc si riscul de rupere al relatiei este major.
     De asemenea, s-ar putea sa existe probleme daca partenera Capra nu primeste lucrurile pe care si le doreste, deoarece ea pune foarte mare pret pe finete, pe lux, in vreme ce barbatul Iepure nu este atat de mult atasat de lucruri materiale si nu le acorda prea multa importanta. In vreme ce barbatul Iepure este genul care ofera foarte mult partenerei, femeia Capra este tipul de persoana care cere foarte mult si da in schimb destul de putin. Aici este nevoie de compromis si intelegere reciproca.

BARBATUL CAPRA – FEMEIA IEPURE
     Barbatul Capra este sensibil, are o capacitate mare de empatie cu ceilalti si, adeseori, este inclinat sa-i ajute pe cei din jurul sau. Asa il cam face vulnerabil in fata anumitor persoane care nu au nici un scrupul in a profita. Are nevoie de o partenera care sa-l inteleaga din acest punct de vedere si femeia Iepure este o astfel de partenera, care stie sa-i fie alaturi si sa-i ofere sprijin la nevoie.
     Barbatul Capra nu prea este adept al muncii grele, perseverente. Nu are nici o problema daca trebuie sa stea acasa si sa se ocupe de gospodarie, in timp de partenera sa aduce venitul in caminul lor. Nu-i place sa fie presat in legatura cu o anumita activitate sau o anumita decizie; reactioneaza destul de prost. Femeia Iepure este diplomata, bun negociator si reuseste sa obtina, in general, de la barbatul Capra, ceea ce isi doreste. Barbatul Capra opereaza insa foarte bine dupa propriul sau orar, pe care singur si-l pune la punct, fiind foarte bun in desfasurarea de activitati independente si mai putin in joburi cu program fix.
     Femeia Iepure este foarte inteleapta si precauta. Nu-si asuma nici un fel de decizie daca nu analizeaza, mai intai, consecintele, ceea ce se poate intampla in urma actiunilor sale. Este foarte buna in a depista scheme si masinatiuni mai putin bine intentionate, carora este foarte posibil sa le cada prada barbatul Capra, cu o inima foarte sensibila si foarte usor de manipulat. Femeia Iepure este de mare ajutor barbatului Capra, din acest punct de vedere.

Iepurele si Capra se pot intelege de minune, daca au in vedere sa depuna eforturile necesare pentru a echilibra acele aspecte care le pot pune probleme, avand destule trasaturi de caracter complementare, care pot duce la o dezvoltarea unei relatii reusite, durabile.

Loading...