loading...

Iepure - Caine

Compatibilitati Iepure - Caine Compatibilitati Iepure - Caine

     Uniunea dintre Iepure si Caine poate fi de foarte bun augur pentru ambiii parteneri, care pot gasi unul in celalalt sprijinul si confortul de care au atata nevoie. Iepurele il gaseste pe Caine foarte misterios si interesant, in timp ce Cainelui ii place foarte mult sensibilitatea Iepurelui. Ambii urasc situatiile de conflict si vor face tot posibilul sa aiba o relatie linistita.

BARBATUL IEPURE – FEMEIA CAINE
     Femeia Caine poate fi o partenera foarte potrivita pentru barbatul Iepure. Este genul de persoana foarte logica, insa are o rabdare si o loialitate fata de persoana de alaturi pe care nativii putinor semne zodiacale o manifesta. Ii este alaturi barbatului Iepure in situatiile de tensiune, atunci cand acesta se simte cu moralul la pamant. Femeia Caine este total dedicata partenerului si familei sale si ar face totul pentru ca acestea sa se afle in siguranta si sa aiba tot ceea ce le este necesar. Femeia Caine nu este cicalitoare din fire si, chiar daca nu-i intelege pe cei care iau decizii pornind de la ceea ce simt si nu de la ceea ce gandesc, nu va reprosa partenerului sau daca va lua vreo decizie in acest fel.
     Femeia Caine se manifesta foarte suprotiv fata de barbatul Iepure si, chiar daca nu intelege pe deplin ce inseamna a fi creativ, artistic, totusi nu-l va forta pe partenerul sau sa fie altfel decat este in realitate si asta va insemna extrem de mult pentru acesta. Va sti, la randul sau, sa o rasplateasca pe femeia Caine cu multa tandrete, cu toata atentia sa si o va face sa se simta speciala.
     Femeia Caine prefera stabilitatea, nu-i plac deloc surprizele, prefera sa stie dinainte la ce se poate astepta. Din acest punct de vedere, coincide in dorinte cu barbatul Iepure, pentru care stabilitatea si linistea in jurul sau sunt foarte importante. Divergentele mai serioase, tensiunile, il afecteaza fizic pe barbatul Iepure, care prefera, pe cat posibil, sa evite astfel de situatii.
     Barbatul Iepure si femeia Caine au trasaturi de caracter care ii ajuta sa se armonizeze reciproc si sa cladeasca impreuna o relatie durabila.

BARBATUL CAINE – FEMEIA IEPURE
     Femeia Iepure este de o gentilete si de o sensibilitate care intotdeauna vor avea impact asupra barbatului Caine. Desi nu este deloc antisociala, ba chiar este genul foarte placut in anturaj, fiind cea care calmeaza intotdeauna spiritele si asigura calmul in discutii, femeia Iepure are o serie de elemente de nesiguranta, o serie de angoase pentru depasirea carora are nevoie de un partener care sa o inteleaga si sa o sprijine la nevoie. Atunci cand este pusa intr-o situatie de conflict, femeia Iepure tinde sa faca tot posibilul sa-l evite, are mari probleme in a infrunta o astfel de situatie. Barbatul Caine va fi mereu gata sa-i ofere spirjin, protectie si chiar sa se implice in conflict, in locul ei, daca situatia nu poate fi rezolvata altfel. De altfel, barbatul Caine ii va proteja pe cei apropiati cu toata fiinta sa, considerand ca este de datoria sa sa le asigure mereu siguranta, linistea si confortul.
     Barbatul Caine tinde sa fie ceva mai pesimist, iar in momentele in care se simte daramata, femeia Iepure stie ce trebuie sa faca pentru a-l face sa se relaxeze, il va face sa inteleaga ca trebuie sa-si mai acorde si cate un time-out, din cand in cand, sa mai ia o pauza de la responsabilitatile sale obisnuite si sa-si acorde timp si lui insusi, mai ales ca acesta vede pericole la orice pas si considera ca trebuie sa fie mereu vigilent.
     Nici barbatul Caine, nici femeia Iepure nu sunt ahtiati dupa petreceri, dupa distractii zgomotoase; prefera oricand o seara linistita, petrecuta alaturi de cei dragi.
     Barbatul Caine va aprecia mereu atitudinea precauta a femeii Iepure, faptul ca aceasta nu-si asuma, niciodata, riscuri inutile. Uneori, femeia Iepure are probleme in a duce la bun sfarsit ceea ce a inceput, iar partenerul Caine ii va fi alaturi pentru a o incuraja si chiar a o ajuta in actiunea sa.

Este un parteneriat ce poate fi foarte reusit, partenerii putand ajunge la armonie fara a face prea multe compromisuri.

Loading...