loading...

Dragon - Sarpe

Compatibilitati Dragon - Sarpe Compatibilitati Dragon - Sarpe

     Relatia dintre Dragon si Sarpe este o relatie de perspectiva, nu de putine ori fiind o uniune care dureaza pentru toata viata. Sarpele este mereu gata sa-i indeplineasca dorintele Dragonului, iar acesta este mereu pregatit sa-l protejeze pa partenetul sau. Pasiunea infloreste in relatie, cu fiecare clipa pe care cei doi o petrec impreuna.

BARBATUL DRAGON – FEMEIA SARPE
     Femeia Sarpe are foarte multe in comun cu barbatul Dragon. Este intotdeauna insotita de o aura de mister, ceea ce are efect aproape hipnotic asupra barbatului Dragon. Femeia Sarpe nu este genul care sa-si impartaseasca foarte usor sentimentele, trairile interioare, intentiile. Desi femeii Sarpe ii place foarte mult sa se imbrace cu mult gust, prefera produsele de calitate, chiar de lux, ea face sacrificii pentru a obtine aceste lucruri si nu prea depaseste bugetul familiei. Uneori face economii mai mult timp pentru a-si permite sa cumpere ceea ce-si doreste. Este adepta a calitatii,in detrimentul cantitatii.
     Ca si barbatul Dragon, si femeia Sarpe are parte de multa atentie in jurul ei, din alte considerente, binenteles. In timp ce barbatul Dragon are forme de manifestare ceva mai zgomotoase, femeia Sarpe atrage tocmai prin aura secretoasa pe care o degaja la fiecare pas. Intre barbatul Dragon si femeia Sarpe exista o atractie magnetica, o iubire pasionala.
     Si femeii Sarpe ii place sa controleze si nu sa fie controlata, dar este o fire maleabila, adaptabila in functie de situatie si, daca si barbatul Dragon este dispus sa coopereze si sa mai lase cate putin de la el, relatia va merge foarte bine. Femeia Sarpe este foarte devotata partenerului; in pasiunea cu care se manfesta fata de partener, acesta isi gaseste o parte din puterea si increderea sa. Chiar daca e greu de acceptat pentru barbatul Dragon, femeia Sarpe este un foarte bun administrator din punct de vedere financiar, astfel incat, poate ar fi mai bine ca finantele cuplului sa fie lasate in seama ei. Femeia Sarpe este foarte chibzuita atunci cand vine vorba de bani, ii place sa aiba control asupra situatiei din acest punct de vedere.
     Daca exista sentimente puternice pentru partenera sa, barbatul Dragon va rezista oricaror tentatii din jurul sau. Are multe admiratoare, asa ca tentatiile nu lipsesc. Femeia Sarpe este destul de posesiva in relatie, dar si suficient de diplomata incat sa nu se manifeste brutal. Daca este inselata, femeia Sarpe se va inchide in sine si va planui sa se razbune, chiar daca, pentru a duce planul la indeplinire, va avea nevoie de mai mult timp.
     Femeia Sarpe are si foarte mult sange rece, este potrivita pentru a tine piept caracterului puternic al barbatului Dragon.

BARBATUL SARPE – FEMEIA DRAGON
     Barbatul Sarpe este, in general, un personaj de succes, ca si femeia Dragon. Pentru ca ii place acest aspect, precum si datorita magnetismului puternic dat de aura misterioasa a barbatului Sarpe, femeia Dragon va fi totalmente vrajita de acesta. In situatii de urgenta, barbatul Sarpe manifesta un calm si o stapanire de sine care il ajuta sa rezolve foarte obiectiv problema subiectiva. Femeia Dragon stie ca are in partenerul sau un sprijin de nadejde in situatii dificile.
     Din punctul de vedere al vietii sexuale, barbatul Sarpe este un iubit extrem de pasional, isi rasfata partenera in pat si o face sa se simta regina intregii lumi. Este exact ceea ce femeia Dragon isi doreste. Barbatul Sarpe nu prea isi expune sentimentele, este un tip mai inchis, asa ca are nevoie de o partenera care sa-i castige increderea. Femeia Dragon poate fi o astfel de partenera, mai ales daca are sentimente puternice pentru barbatul Sarpe. Oricum, tradarea nu este iertata de barbatul Sarpe, care tinde sa se razbune daca sufera.

Si Dragonul si Sarpele sunt personaje complexe, sofisticate, puternice, care pot dezvolta o relatie foarte profitabila, atat din punct de vedere sentimental, cat si din punct de vedere relational, profesional.

Loading...