Compatibilitate zodiac chinezesc zodii Dragon - Dragon

loading...

Dragon - Dragon

Compatibilitati Dragon - Dragon Compatibilitati Dragon - Dragon

     Relatia Dragon – Dragon este, inainte de toate, o relatie exploziva. Poate fi de un romantism ca-n basme sau poate merge pana la un dezastru de proportii. Cei doi parteneri sunt dinamici, pasionali, unul pe masura celuilalt in ceea ce priveste viata intima. Sunt eleganti si generosi si nu fac niciodata lucrurile doar pe jumatate.
     Cei nascuti sub semnul Dragonului sunt curajosi, increzatori in propriile forte si capacitati, agresivi uneori, atunci cand urmaresc sa-si atinga obiectivele, posesivi si cu tendinta de a-i controla pe cei din jur. Sunt afaceristi de succes, avand calitati care ii ajuta foarte mult in demersul lor. Orice Dragon iubeste sa calatoreasca, sa descopere lucruri noi. Sunt foarte admirati, pentru stapanirea de sine pe care o au si pentru pentru aerul puternic pe care-l afiseaza mereu. De asemenea, lasa in urma sa destul de multe inimi frante. Dragonii nu sunt deloc rau intentionati, dimpotriva, pot fi foarte generosi si un sprijin important pentru cei dragi lor. Totusi, exista cazuri in care Dragonii se cred atoatestiutori si se ajunge la o ingamfare care nu ii ajuta deloc; dimpotriva, iau o serie de decizii care se dovedesc a fi egoiste si a caror consecinte se repercuteaza negativ asupra vietii personale si de cuplu.
     Dragonii au mare nevoie de recunoastere din partea celor din jur, de sprijin din acest punct de vedere. De aici se trage puterea lor, capacitatea lor de a face tot ceea ce-si pun in minte.
     Dragonii sunt foarte atragatori, sarmanti si emana pasiune fara a face eforturi anume in acest sens. Nu au probleme in a atrage partenerul/partenera, de a avea relatii de cuplu. Pentru barbatul Dragon, femeia nascuta in aceeasi zodie reprezinta o atractie puternica, fara echivoc si cu greu ii poate rezista. Si viceversa este valabila. Totusi, o astfel de uniune trebuie privita cu prudenta. Daca inceputul poate fi dragoste la prima vedere, continuarea poate fi un adevarat cosmar, in unele cazuri.
     Dragonii functioneaza sustinuti de admiratia celor din jur, astfel incat ambii parteneri asteapta sa primeasca mereu si dau mult mai putin. Nu exista o contrapondere, o complementaritate in aceasta privinta. Partenerii Dragon sunt interesati de putere, ca sa nu spunem ca, in unele cazuri, se ajunge pana la obsesie. Nu de putine ori, in relatia Dragon – Dragon, se ajunge la o competitie intre parteneri, la o concurenta, atunci cand acestia ar trebui sa se sprijine unul pe celalalt. In cazul barbatului Dragon, este posibil ca acesta sa fie reticent chiar la ideea ca partenera sa sa aiba o cariera, din aceasta cauza aparand numeroase frictiuni in cuplu.
     De multe ori, parteneriatul intre doi Dragoni este excelent in plan fizic, mai mult decat s-ar fi putut astepta, insa in afara acestui plan, totul poate devia cu mult de la cursul normal.
     La varste foarte tinere, este putin probabil ca Dragonii sa-si doreasca neparat o familie. Nevoile lor se indreapta in alte directii in aceasta perioada, iar viata profesionala tinde sa fie mult mai importanta fata de cea de cuplu. Pe masura ce Dragonii sa se maturizeza, au mai multa disponibilitate fata de compromisuri, isi doresc mai mult sa se stabilizeze in viata personala si sa-si faca o familie. La acest moment, cand asumarea responsabilitatilor se face in mod constient si dorit, Dragonii isi pot intemeia camine mult mai trainice, mai durabile. Femeia Dragon renunta mai usor la calatorii, la anumite beneficii ale carierei, in favoarea familiei si a copiilor, pe care ii va proteja si apara cu toate puterile sale.
     Totusi, indiferent de varsta, alaturarea a doua caractere atat de puternice, nu se poate lasa decat cu scantei, in cele mai dese cazuri. Dragonii sunt predispusi sa critice si nu sa fie criticati, accepta cu foarte mare greutate sa fie cicaliti, nu au foarte multa rabdare cu partenerul, nu prea sunt genul care sa-si ofere umarul, ci dimpotriva.

Relatia dintre doi Dragoni este plina de confruntari, de agitatie, de stres. Linistea este un lucru dorit in aceasta relatie, insa foarte greu de obtinut. Infruntarea caracterelor este la ordinea zilei, totul seamana mai mult cu o competitie decat cu o relatie de cuplu.

Loading...