loading...

Dragon - Cocos

Compatibilitati Dragon - Cocos Compatibilitati Dragon - Cocos

     Exista perspective pentru relatia dintre Dragon si Cocos, numai daca ambii sunt dispusi sa se angajeze si, binenteles, daca se iubesc suficient. Sunt caractere puternice, putin dispusi sa lase de la ei, sa faca compromisuri pentru relatia de cuplu. Discutiile se poarta, intotdeauna, pe ton crescut, mai ales cele in contradictoriu.

BARBATUL DRAGON – FEMEIA COCOS
     Barbatul Dragon si femeia Cocos fac o pereche potrivita, atunci cand amandoi isi doresc acest lucru. Fiecare are cate ceva de invatat de la partener. Femeia Cocos are o inteligenta aparte, iar faptul ca este foarte ordonata, foarte organizata, ii place extrem de mult barbatului Dragon. Barbatul Dragon nu este stralucit in manevrarea finantelor, desi lui ii place sa creada ca este, insa femeia Cocos exceleaza in aceasta privinta, asa ca ii poate da lectii barbatului Dragon, invatandu-l sa si economiseasca, nu doar sa nu mai cheltuie mai mult decat isi poate permite.
     Barbatul Dragon este o fire puternica, insa se gaseste uneori prins in anumite blocaje emotionale care-l fac sa neglijeze anumite detalii importante. Si-asa el nu este un personaj al detaliilor, ci priveste, mai degraba, lucrurile, in ansamblul lor. Femeia Cocos, pe de alta parte, este foarte atenta la orice detaliu, deoarece stie ca detaliile alcatuiesc intregul si, daca acestea sunt in ordine, atunci si intregul va fi in ordine. Femeia Cocos este bucuroasa sa se ocupe de detalii, pentru a veni in sprijinul partenerului sau, insa trebuie sa i se spuna clar ceea ce are de facut, pentru ca uraste sa faca lucrurile de doua ori.
     Femeia Cocos va castiga respect din partea barbatului Dragon, atat prin inteligenta de care da dovada, cat si prin rabdarea sa. Barbatul Dragon nu este un tip foarte statornic, insa femeia Cocos va fi printre putinele care va ramane alaturi de el si-l va face sa-si asume angajamentul. Femeia Cocos trebuie pastrata alaturi, pentru ca este in masura sa ofere suportul potrivit, atat in plan emotional, cat si in plan profesional.
     Femeia Cocos este practica, logica, in timp ce barbatul Dragon este ceva mai predispus la furtuni emotionale si care are nevoie de sprijinul sau realist. Totusi, din cand in cand, si femeia Cocos are nevoie de astfel de sprijin, si atunci are pretentia ca si barbatul Dragon sa i-l ofere. Este nevoie ca Dragonul sa-si aduca aminte ca o relatie nu este numai despre el, ci despre amandoi si este nevoie ca partenerii sa se ajute reciproc.

BARBATUL COCOS – FEMEIA DRAGON
     Barbatul Cocos este foarte pedant. Ii place sa fie in centrul atentiei si face totul ca sa atraga privirile asupra sa. Este si foarte ordonat, asa ca isi organizeaza timpul, cheltuielile, casa, ect, cu foarte mare rigurozitate. Are program pentru orice, pe care il respecta cu destul de multa strictete. Femeia Dragon apreciaza mult aceasta ordine adusa de barbatul Cocos in relatia dintre ei. Stiind cu exactitate ce face partenerul sau, femeia Dragon se simte in siguranta, fapt foarte important pentru ea. Este, insa, nevoie, ca barbatul Cocos sa se mai si relaxez cate putin, deoarece atata atasament pentru rigoare poate aduce foarte mult stres, nu doar asupra sa, ci si asupra relatiei.
     Femeia Dragon este puternica, insa puterea sa izvoraste din spirjinul celor din jur. Are o imensa incredere in fortele proprii si tinde sa se implice in diverse intreprinderi numai pe baza instinctului sau, insa uneori acesta il inseala. Are nevoie de cineva realist, care s-o impiedice sa faca astfel de miscari eronate, iar partenerul Cocos este perfect pentru asta. Barbatul Cocos poate da sfaturi intelepte femeii Dragon, insa trebuie si sa stie cum sa i le expuna, deoarece femeia Dragon are o mandrie care poate fi foarte usor de afectat.
     Barbatul Cocos este rabdator si asteapta ca femeia Dragon sa fie pregatita sa-si ia angajamente.

Relatia dintre Dragon si Cocos este o relatie posibila, profitabila de ambele parti, insa are nevoie de compromisuri, pentru ca durabilitatea ei sa nu fie afectata.

Loading...