Compatibilitate zodiac chinezesc zodii Dragon - Capra

loading...

Dragon - Capra

Compatibilitati Dragon - Capra Compatibilitati Dragon - Capra

     Uniunea dintre Dragon si Capra este una deosebita, mai ales daca partenera Capra este genul pentru care ziua incepe si se termina cu partenerul Dragon in gand. In acest caz, partenerul sau ii va da tot ceea ce poate si chiar mai mult de atat. La randul sau, Capra are o admiratie deosebita pentru puterea si increderea in sine a Dragonului.

BARBATUL DRAGON – FEMEIA CAPRA
     Daca barbatul Dragon se indragosteste de femeia Capra, este bine de stiut, pentru ambii parteneri, ca uniunea nu este chiar usor de intretinut, ca cere o serie de eforturi. Femeia Capra este foarte intelegatoare, intuitiva si plina de compasiune, empatizeaza foarte bine cu partenerul sau Dargon, este exact sprijinul de care are nevoie barbatul Dragon. Ambii parteneri au o fire romantica si pot fi foarte iubitori unul fata de celalalt.
     Barbatul Dragon este foarte practic, mereu munceste pentru a-si indeplini visele. Pe de alta parte, femeia Capra are multe vise, dar isi doreste ca, pe cat posibil, altcineva sa i le ofere pe tava. Isi doreste un print bogat care sa-i poata indeplini toate capriciile, ceea ce este foarte frustrant pentru barbatul Dragon care nu intelege cum poate partenera sa sa aiba asemenea cerinte, care sa-i fie indeplinite, nu pe care sa si le indeplineasca. Barbatul Dragon este mereu in cautarea succesului, in vreme ce femeia Capra este mereu in asteptarea lui. Partea buna in toata aceasta situatie este ca femeia Capra nu isi doreste o cariera si nu va intra, niciodata, in concurenta cu barbatul Dragon. Femeia Capra se multumeste sa fie casnica, lasata sa-si cultive inclinatiile artistice prin decorarea casei sale. Adevarul este, insa, ca femeia Capra este usor lenesa, nu va fi cea care sa mentina casa luna, chiar daca nu face nimic altceva, iar barbatul Dragon, iubitor de perfectiune, de ordine si confort, va avea probleme in a accepta acest lucru. Este drept ca femeia Capra poate oferi suport emotional important barbatului Dragon, insa nu va reactiona bine daca va fi presata sa faca ceva ce nu are chef sa faca.
     Barbatul Dragon este prolific in ceea ce priveste banii, insa femeia Capra este foarte buna sa-i cheltuie. La fel, chiar daca isi doreste sa fie perfectiunea intruchipata, barbatul Dragon nu este deloc bun administrator al finantelor familiei. Este foarte posibil sa apara probleme financiare in cuplul Dragon – Capra.
     Relatia dintre barbatul Dragon si femeia Capra va merge numai daca ambii parteneri vor fi dipusi sa faca o serie de compromisuri, in sensul ca barbatul Dragon sa ceara mai putin, iar femeia Capra sa dea, din proprie initiativa, ceva mai mult.

BARBATUL CAPRA – FEMEIA DRAGON
     Barbatul Capra este un visator incurabil. Din pacate, nu face prea multe pentru a-si indeplini visele, se lasa in baza norocului, a sansei, care spera ca ii va surade candva. Femeia Dragon, pe de alta parte, este extrem de ambitioasa si dispusa sa munceasca mult pentru a-si atinge obiectivele propuse. Barbatul Capra nu este deranjat daca trebuie sa stea acasa si sa aiba grija de gospodarie, in vreme ce femeia Dargon, cu siguranta, isi doreste o cariera, in care sa inainteze cat mai mult.
     Barbatul Capra este foarte intelegator, empatic, un prieten de nadejde. Uneori barbatul Capra este chiar naiv si, de aceea, unele persoane ar putea sa profite de el. Femeia Dragon este puternica, are multa incredere in sine, este magnetica si intensa, este dedicata partenrului de viata, atunci cand se angajeaza cu seriozitate intr-o relatie. Momentele intime intre barbatul Capra si femeia Dragon sunt deosebite, pasionale si le ofera implinire.
     Barbatul Capra ar putea fi catalogat ca o persoana cu capul in nori, in vreme ce femeia Dragon este foarte realista, practica, are vise mari si munceste pentru a le transforma in realitate. Femeia Dragon ar fi realmente frustrata de lipsa de ambitie a barbatului Capra. Cerintele acestea pot fi destul de mari, iar barbatul Capra nu suporta sa fie cicalit.

Relatia dintre Dragon si Capra poate functiona destul de bine, doar in cazul in care Dragonul isi mai reduce din asteptari, iar Capra pune mai mult osul la treba.

Loading...