Compatibilitate zodiac chinezesc zodii Dragon - Caine

loading...

Dragon - Caine

Compatibilitati Dragon - Caine Compatibilitati Dragon - Caine

     Relatia dintre Dragon si Caine nu prea este de bun augur. Sunt personalitati diferite, opuse, care se infrunta direct pe scena vietii, cu viziuni diferite asupra a ceea ce este de facut. Nu reusesc sa se complementarizeze, din pacate, decat in foarte putine privinte.

BARBATUL DRAGON – FEMEIA CAINE
     Barbatul Dragon este obsedat de reusita, de succes, de putere, de bani si face aproape orice pentru a le obtine. Chiar daca este generos si foarte iubitor cu cei dragi, barbatul Dragon poate deveni cumva egoist, atunci cand este vorba sa-si urmareasca propriile interese. Femeia Dragon este un caracter total opus barbatului Dragon. Pentru femeia Caine, familia inseamna totul, nimic nu vine inaintea ei, nici intr-un caz cariera. Femeia Caine este statornica, fidela, loiala si, odata ce s-a implicat intr-o relatie, face totul pentru partener si pentru ceilalti membri ai familiei.
     Barbatul Dragon este un personaj de succes si exercita o atractie magnetica asupra celor din jur. Nu va avea probleme in a-si gasi partener de relatie, iar femeia Caine este o prada destul de usoara. Problema Dragonilor nu este legata de gasirea partenerului de viata, ci de pastrarea relatiei, mai ales in perioada tineretii, cand sunt ceva mai impetuosi decat mai tarziu, cand varsta le mai calmeaza temperamentul. Femeia Caine, odata ce si-a asumat angajamentul unei relatii, isi va concentra toate eforturile pe asigurarea sigurantei si confortului celor dragi.
     Spre deosebire de barbatul Dragon, care este optimist si increzator in propriile forte, femeia Caine este pesimista, vede pericole la tot pasul, si orice intreprindere a sa este marcata de prudenta, uneori excesiva. Partenerii din aceasta relatie se situeaza la extreme. Barbatul Dragon prezinta un entuziasm dus, uneori, la extreme, in timp ce femeia Caine exagereaza cu prudenta. Barbatul Dragon o considera pe femeia Caine prea inceata, uneori i se pare ca prudenta sa o face sa piarda ocazii importante – si nu este neadevarat acest lucru, uneori - in vreme ce femeia Caine il considera pe barbatul Dragon un nesabuit care-si asuma riscuri mult mai mari decat poate duce.
     Barbatul Dragon este un aventurier, ii place sa calatoreasca, adora noul, schimbarea, distractiile, petrecerile cu prietenii. Pe de alta parte, femeia Caine prefera foarte mult rutina, uraste schimbarile, surprizele, se simte confortabil cu ceea ce este vechi si bine cunoscut, prefera oricand o seara linistita in familie unei petreceri zgomotoase. Femeia Caine este ranita de atitudinea barbatului Dragon, mai ales daca acesta actioneaza egoist, urmarindu-si propriile interese. Tradarea este neacceptata de femeia Caine, care nu va ierta, din moment ce ea ofera fidelitate si loialitate in relatie, iar barbatul Dragon, cu o gramada de admiratori si admiratoare la orice pas, este foarte predispus infidelitatii.

BARBATUL CAINE – FEMEIA DRAGON
     Barbatul Caine este un tip fidel, loial partenerei sale, insa despre femeia Dragon nu se poate spune acelasi lucru, mai ales daca este ceva mai tanara. Femeia Dragon are alte interese la aceasta varsta, legate de viata profesionala, fiind o persoana obsedat de ascensiune in domeniul in care activeaza. Pe de alta parte, nativul Dragon este mereu inconjurat de admiratori, isi trage puterea din admiratia celorlalti, asa ca, daca va gasi pe altcineva care sa-o adore mai mult, femeia Dragon va fi tentata sa-si insele partenerul Caine. Acesta nu poate ierta tradarea, el fiind un tip familist, dedicat partenerei si celor dragi.
     Barbatul Caine este un tip prudent, in vreme ce femeia Dragon tinde sa-si asume riscuri, uneori nebunesti. Femeia Dragon doreste aventura, noutati, distractii, in timp ce barbatul Caine urmeaza mereu o rutina bine stabilita, uraste surprizele si prefera serile linistite in familie, ceea ce femeii Dragon i se pare extrem de monoton.
     Femeia Dragon este o egoista, face totul pentru cariera sa, inclusiv in detrimentul familiei, care pentru barbatul Caine este primordiala.

Exista diferente semnificative intre nativii celor doua zodii si este putin probabil ca intre cei doi sa se ajunga usor la o cale de mijloc, care sa faciliteze convietuirea intr-o relatie de lunga durata.

Loading...