loading...

Cocos - Cocos

Compatibilitati Cocos - Cocos Compatibilitati Cocos - Cocos

     Desi este vorba de doua persoane apartinand aceluiasi semn zodiacal, deci cu trasaturi de caracter asemanatoare, intre aceste doua persoane nu poate fi vorba despre o relatie reusita. Nu mai exista romantism intre doi Cocosi, perfectionisti prin excelenta si incapatanati peste masura. Este o batalie a vointelor, care nu mai lasa loc de sentimente si pasiune.
     Doi Cocosi se inteleg bine doar atunci cand este vorba de bani, de metodele prin care se poate castiga cat mai mult. Mai greu este insa atunci cand vine vorba de managementul acestora, de modul in care pot fi repartizati. Atunci incepe conflictul si este putin probabil ca vreunul dintre parteneri sa renunte la ideile sale. De altfel, indiferent ce motiv exista pentru dezacord, nici unul, nici celalalt nu va fi in stare sa recunoasca, in mod deschis, ca a gresit si sa-si modereze punctul de vedere.
     Cei nascuti sub semnul Cocosului sunt persoane sclipitoare, la propriu. Le place sa atraga atentia prin orice mijloace, fie printr-o vestimentatie tipatoare, extravaganta, fie printr-un comportament iesit din comun; orice, numai sa epateze. Nativii din Cocos au o foarte mare incredere in propriile forte, sunt foarte convinsi de justetea a ceea ce fac si se incapataneaza sa faca pana la capat. Cocosul aloca foarte mult timp organizarii, pregatirii unei actiuni, asa incat considera ca exista putine sanse ca acea actiune sa esueze. Nu exista surprize de ultim moment pentru ca totul este aranjat pana in ultima clipa, in cele mai mici detalii, pentru ca totul conteaza pentru nativul Cocos.
     In relatia Cocos – Cocos, totul este prefect pus la punct. Finantele sunt foarte bine organizate, fiecare banut isi are locul sau bine determinat, timpul alocat diverselor activitati este foarte bine dramuit, spatiul de locuit bine ordonat. Cocosul este un perfectionst prin excelenta, ofera si cere perfectiune de la perechea lor, adica ceva de genul “fa excat cum as fi facut eu”.
     Mai mult decat atat, nativii Cocos sunt foarte critici, foarte taiosi atunci cand fac observatie, adeseori ranesc, inclusiv pe partenerul de cuplu. Nu fac intentionat acest lucru, insa, pornind de la aceasta caracteristica, au nevoie de parteneri nu foarte sensibili, care sa poata trece usor peste anumite chestiuni de genul, odata ce ajung sa-i cunoasca.
     Doi Cocosi care incearca sa aiba o relatie impreuna, vor face tot ce pot mai bine. Ideea este ca aceste doua notiuni sa se armonizeze, pentru ca totul sa mearga asa cum trebuie. Daca punctele de vedere sunt divergente, atunci este putin probabil ca relatia sa functioneze, deoarece nici unul dintre ei nu va fi dispus sa dea inapoi. Se vor critica unul pe celalalt si pentru cel mai marunt lucru.
     Cocosii sunt ofarte buni oratori, fac tot posibilul sa-i convinga pe ceilalti ca dreptatea este de partea lor. Insa cand este vorba despre doi Cocosi, fiecare dintre ei prins in incercarea de a–si sustine punctul de vedere, lucrurile se complica extrem de mult. Discutia este mereu intensa, tonul, intotdeauna ridicat.
     Cocosii sunt foarte creativi si intotdeauna pasionati de ceea ce fac. Sunt foarte grijulii, foarte atenti cu partenerul de cuplu, problema este ca acesta sa se ridice la inatimea asteptarilor acestuia. In relatia dintre doi Cocosi este nevoie de ceva mai multa relaxare si de putina flexibilitate.

Este insa foarte probabil ca, nativii Cocos, prinsi in mrejele nevoii de perfectiune, sa fie prea ocupati cu acest lucru, astfel incat sa nu mai aiba timp si sa incerce sa se armonizeze unul cu celalalt, intr-o relatie de cuplu.

Loading...