Compatibilitate zodiac chinezesc zodii Cocos - Caine

loading...

Cocos - Caine

Compatibilitati Cocos - Caine Compatibilitati Cocos - Caine

     Relatia dintre Cocos si Caine nu este una dintre cele mai fericite asocieri. Este drept, Cocosul este foarte fericit, deoarece Cainele este un tip fidel, iubitor, care isi va pazi familia si va incerca sa faca totul pentru a-i fi bine. In relatia cu nativul Cocos, insa, Cainele va trai mereu cu inima la gura, partenerul sau fiind un tip imprevizibil, caruia ii place sa riste mult, pentru a castiga si mai mult, ceea ce, de multe ori, nu se intampla.

BARBATUL COCOS – FEMEIA CAINE
     Barbatul Cocos are o viata foarte ordonata, este un tip foarte logic, realist. Ii place sa-si formeze o rutina, pe care o pastreaza neschimbata, uneori toata viata sa. Femeia Caine ar putea fi o buna partenera pentru barbatul Cocos, pentru ca si ea este genul care prefera sa aiba o rutina in viata sa, pe care multi o considera, insa, monotona. Femeia Caine uraste surprizele si ii place foarte mult sa umble pe terenuri cat mai familiare cu putinta. Asa ca apetitul barbatului Cocos pentru organizare, pentru anticiparea evenimentelor care urmeaza sa aiba loc, i se potriveste foarte bine.
     Femeia Caine este foarte loiala si dispusa sa faca multe pentru femilie si partenerul de viata. Ii place ca mania pentru ordine a barbatului Cocos o face sa stie ca poate sa se bazeze pe el, atunci cand isi propun sa faca ceva impreuna. Totul este sa cada de acord cu acel lucru, deoarece barbatul Cocos este foarte incapatanat, parerea lui neputand fi schimbata foarte usor. Iar femeia Caine nu este genul care sa taca si sa suporte. Dimpotriva, daca este incoltita, va riposta. Totusi, este mult mai concilianta decat barbatul Cocos, mereu gata sa ridice tonul si sa inflameze spiritele. De asemenea, barbatul Cocos tinde sa fie foarte direct, uneori ranindu-si mult partenera cu onestitatea sa, chiar daca nu isi doreste acest lucru. Impulsivitatea sa poate insa lasa urme adanci, care sa aiba consecinte negative asupra relatiei de cuplu.
     Barbatul Cocos este foarte pedant, ii plac lucrurile fine, este iubitor de lux. Uneori, cheltuie destul de mult pentru a si-l asigura. In aceasta privinta, intra usor in conflict cu femeia Caine, pentru care lucrurile materiale nu sunt asa de importante, considera ca alte investitii vin pe primul loc si, inclusiv in privinta acelora, nu accepta sa destabilizeze bugetul familiei. Discutiile trebuie purtate cu mult calm, deoarece divergentele pot degenera in conflicte ireparabile.
     Totusi, chiar daca certurile dintre Cocos si Caine par lungi si serioase, nu survin de prea multe ori, iar femeia Caine, odata ce incepe sa-l cunoasca pe barbatul Cocos, stie cum sa procedeze pentru a aplana situatii conflicutale. Si, cum nu exista relatii fara certuri, ambii parteneri au mari sanse sa invete sa convietuiasca impreuna la modul cat mai fericit cu putinta.

BARBATUL CAINE – FEMEIA COCOS
     Barbatul Caine este fericit in mediile pe care le cunoaste, care-i sunt familiare, cu o rutina foarte bine pusa la punct. Este loial si de incredere, un paznic de nadejde al relatiei. Femeia Cocos, din pacate, este ceva mai nestatornica, ii place sa se arate in public, sa fie admirata, merge foarte departe pentru a putea atrage atentia, inclusiv in ceea ce priveste imbracamintea, modul de a se comporta, atitudinea, etc. Acest lucru il deranjeaza pe barbatul Caine, care este destul de modest, care nu da o valoare prea mare lucrurilor materiale. De asemenea, departe de a-i displace total iesirea in societate, barbatul Caine nu apreciaza deloc dorinta femeii Cocos de a iesi mereu in public, pentru a se expune asa cum isi doreste.
     Femeia Cocos este foarte incapatanata, cu greu isi schimba punctul de vedere, dar si barbatul Caine este destul de orgolios, asa incat pot sa apara discutii in contradictoriu, in care nici unul dintre parteneri sa nu cedeze, ceea ce nu poate duce la nimic bun.
     Faptul ca femeii Cocos ii place sa cheltuie destul de mult pentru a-si asigura luxul si confortul pe care si le doreste, chiar isi depaste posibilitatile financiare, determina nemultumirea barbatului Caine, mult mai cumpatat si mai dezinteresat de achizitii care i se par fara rost.

In relatia Cocos – Caine, compromisul este foarte important, inserarea lui in relatia de cuplu facand diferenta intre succes si esec.

Loading...