loading...

Capra - Capra

Compatibilitati Capra - Capra Compatibilitati Capra - Capra

     Doi nativi ai zodiei Capra vor forma un cuplu destul de reusit, bazat pe asumarea indatoririlor si reponsabilitate, aflat intr-o armonie aproape perfecta. Preocuparile lor se imbina intr-un mod deosebit de strans, sunt gand in gand atunci cnd isi propun sa faca ceva, insa au o probleme atunci cand se gasesc pe pozitii diferite in privinta unei chetiuni, pentru ca sunt persoane destul de incapatanate.
     Nativii din zodia Caprei sunt persoane carora le place pacea, linistea, calmul. Le place sa aiba in jurul lor frumusete, sa se poata relaxa in locuri cat mai deosebite, inconjurati de eleganta, lux, calitate sau, pur si simplu, de frumusetile naturii. Detesta tot ceea ce este urat si vor fi tentati sa redecoreze ori de cate ori simt nevoia, ceea ce, de multe ori, le aduce cheltuieli destul de destabilizatoare.
     Persoanele din zodia Caprei manifesta compasiune fata de cei mai putin norocosi sau fata de cei care au diverse probleme si, intotdeauna sunt gata sa ofere un umar de sprijin sau o ureche care sa asculte. Sunt persoane foarte calde, care inspira incredere si care evita conflictele cat pot mai bine.
     Nativii Capra sunt extrem de pasionali, romantici, asa ca, din acest punct de vedere, se vor intelege perfect in cuplu. Din pacate, nu sunt foarte ambitiosi, de multe ori se multumesc doar sa viseze, fara sa faca eforturile necesare pentru a-si indeplini, macar partial visele. Chiar isi doresc sa fie lasati in pace cu visele lor, in caminul lor, unde sa poata picta, redecora si se ocupa de diverse treburi casnice. Problema este ca nativii Capra nu sunt genul foarte ordonat si, chiar daca aleg sa stea acasa, in caminul lor nu va fi ordinea si curatenia pe care ne-am astepta sa o gasim. Uneori, Caprele sunt destul de lenese.
     Nativii Capra sunt mereu in eschiva fata de tot ceea ce inseamna munca mai grea, cu eforturi mai mari. Daca pot sa obtina ceea ce-si doresc, cu eforturi minime, atunci vor alege mereu calea cea mai usora. Este o atitudine care ii ajuta sa-si conserve energiile fizice si pe cele creatoare.
     Nativii Capra sunt cooperanti atunci cand sunt luati cu binisorul, insa daca sunt fortati sa faca ceva, devin reticenti si chiar refuza cu indarjire sa se conformeze. Nu este o atitudine potrivita intr-un cuplu cu doi nativi din aceasta zodie, asa ca, la un moment dat, cineva va trebui sa cedeze, pentru binele relatiei.
     Cum nativii Capra sunt tentati sa lase lucrurile la voia intamplarii, este posibil sa apara probleme in cuplu, intocmai ca pe o nava aflata in deriva. Va fi nevoie ca unul dintre parteneri sa faca pasul inainte si sa-si asume rolul de indrumator in relatie si caminul lor. Chestiunile practice sunt foarte stresante, uneori daca se gasesc intr-o perioada de criza, au tendinta sa o ia razna din cauza tensiunii si au nevoie de prieteni de nadejde care sa le fie alaturi si care sa-i ajute la nevoie.
     Macar unul dintre parteneri trebuie sa fie mana forte si in ceea ce priveste copiii in relatie. Nativii Capra au tendinta de a-si rasfata, de a fi foarte indulgenti cu pregeniturile lor, ceea ce, mai tarziu, le poate aduce probleme de interrelationare cu acestia. Disciplina este necesara, atat in viata de zi cu zi, cat si in relatia cu cei mici.

Trebuie luate in discutie cateva aspecte importante in relatia Capra – Capra, insa, per ansamblu, exista premise pentru ca lucrurile sa mearga destul de bine intre cei doi parteneri.

Loading...