loading...

Capra - Caine

Compatibilitati Capra - Caine Compatibilitati Capra - Caine

     Relatia Capra – Caine nu este o relatie usor de intretinut. Partenerii au probleme in a-si mentine interesele armonizate, astfel incat sa formeze, intr-adevar, un cuplu. Se poate ca, in diverse momente din timp, partenrii sa fie pe lungimi de unda total diferite, astfel incat mai mult sa se enerveze unul pe celalalt.

BARBATUL CAPRA – FEMEIA CAINE
     Barbatul Capra este un visator, insa, din pacate, nu unul intreprinzator. Se rezuma la a astepta sa vada ce i se ofera, mai degraba decat sa faca eforturile necesare pentru a si transforma in realitate unele dintre aceste vise. Nu este un tip ambitios, nu este foarte bun la afaceri, este mai mult un artist, care trebuie sustinut sa se afirme. Are nevoie de cineva care sa-l inteleaga si sa-l sprijine, inclusiv din punct de vedere financiar.
     Femeia Caine este loiala si credincioasa. Nu este amatoare de calatorii, de aventura, de surprize, ii place sa stea acasa, sa aiba grija ca familia sa fie in siguranta si sa-i asigure confortul de care are nevoie. Femeia Caine va fi alaturi de partenerul sau, il va proteja si il va sustine in situatii grele, insa are o atitudine destul de ciudata in cazul in care este enervata, incoltita. Femeia Caine nu este foarte interesata de achizitii materiale si nu apreciaza deloc modul in care barbatul Capra cheltuie banii, chiar daca acestia sunt destinati decorarii locuintei sau a spatiului de lucru.
     Barbatul Capra si femeia Caine au multe trasaturi de caracter complementare. Femeia Caine este logica, iar planurile sale realiste pot contrabalansa in mod fericit visele barbatului Capra. Femeia Caine poate aduce mai multa organizare si siguranta in viata barbatului Capra, in vreme ce barbatul Caine va oferi dragoste neconditionata si va reimpartasi constant iubirea sa partenerei.
     Conflictele apar insa atunci cand barbatul Capra si femeia Caine nu reusesc sa gaseasca un drum comun pentru ceea ce-si doresc. Barbatul Capra nu-si doreste sa se streseze, nu-i place sa fie presat sa faca ceva, in vreme ce femeia Caine nu renunta la rutina sa predictibila. Este nevoie de compromis si de sentimente puternice, pentru ca relatia sa functioneze cat de cat normal.

BARBATUL CAINE – FEMEIA CAPRA
     Barbatul caine este loial, ii place rutina si nu-si doreste decat sa fie mereu vigilent, pentru a-si putea apara familia da pericolele ce ar putea sa apara si sa-i asigure confortul de care are nevoie. Barbatul Caine este un tip extrem de predictibil, pentru care este foarte important sa aiba parte de incredere si fidelitate din partea partenerei. Va fi alaturi de partenera sa ori de cate ori va fi nevoie. Trebuie insa ca sentimentele acestuia sa fie bine menajate. Oricand este incoltit, barbatul Caine reactioneaza urat.
     Femeia Capra este creativa, insa lipsa de ambitie o incomodeaza foarte mult in transformarea viselor sale in realitate. Nu le place foarte mult sa socializeze, desi nu evita mediile sociale atunci cand trebuie sa fie prezenta. Este foarte nesigura pe ea si are nevoie de dragoste si sprijin, pe care le si primeste din partea partenerului Caine. Nu este buna in afaceri si nici la administrarea banilor, asa ca are nevoie ca partenerul sau sa fie ceva mai meticulos si mai priceput din aceste puncte de vedere. Barbatul Caine nu este ahtiat dupa achizitii materiale, asa ca nu este predispus la cheltuieli inutile, in vreme ce femeia Capra poate sa nu fie prea chibzuita, mai ales cand este vorba de a decora si redecora sau in a-si satisface anumite inclinatii artistice. Barbatul Caine este si foarte pesimist, la fel ca si femeia Capra, iar asta nu face relatia sa inainteze si sa aiba succes.

Exista o serie de elemente importante de compatibilitate intre Capra si Caine. Din pacate, nu intotdeauna cei doi reusesc sa se armonizeze. In plus, neincrederea in propriile dorite si lipsa de ambitie, pe de o parte, la Capra, si pesimismul si permaneta anxietate si insecuritate ale Cainelui, pe de alta parte, nu fac deloc bine relatiei, care resimte, aproape intotdeauna, o doza de nesiguranta.

Loading...