Compatibilitate zodiac chinezesc zodii Caine - Caine

loading...

Caine - Caine

Compatibilitati Caine - Caine Compatibilitati Caine - Caine

     Relatia dintre doi nativi ai zodiei Caine este o uniune deosebita din punct de vedere spiritual, mental, emotional, o uniune cu multe momente imprevizibile, dar si cu multa pasiune. Sunt multe de facut si nativul Caine isi doreste sa le faca pe toate. Nativii din zodia Cainelui nu sunt persoane care sa agreeze conflictele, dimpotriva, fac totul ca sa aplaneze astfel de situatii, asa ca partenerii din relatia Caine – Caine se vor echilibra unul pe celalalt. Provocarile de pe sectorul financiar al vietii impreuna pot fi destul de substantiale.
     Nativii Caine sunt persoane foarte generoase, de incredere, loiale partenerului de viata, caruia ii vor da totul. Cine nu si-ar dori un astfel de partener? Totusi, partenerii trebuie sa discute intre ei, sa-si identifice corect necesitatile si dorintele, pentru ca ar putea sa-si consume energiile daruind ceva ce partenerului nu-i este de prea mare folos. Poate rezulta astfel o relatie cu foarte multe frustrari pentru cei implicati.
     Nativii din zodia Cainelui sunt foarte fideli si, daca au de a face cu un partener insuficient de implicat, ar putea sa fie foarte raniti, la un moment dat. Sunt persoane posesive, isi pazesc cu strasnicie casa si familia si pot sa reactioneze foarte rau atunci cand cineva le ameninta. Partenerii din relatia Caine – Caine se inteleg reciproc din acest punct de vedere si, impreuna, pot sa conlucreze eficient pentru a evita tentatia unor eventuale relatii extramaritale.
     Cainii prefera sa stie la ce sa se astepte intr-o relatie, nu prea fac fata bine evenimentelor perturbatoare, nu reactioneaza bine in caz de criza. De aceea incearca din toate puterile sa mentina cotrolul asupra a ceea ce fac si asupra a ceea ce traiesc, atat in plan sentimental, cat si in plan profesional. Pericolul vine din faptul ca relatia Caine – Caine ar putea fi erodata de o rutina obositoare. Calmul este bun intr-o relatie, dar pana la un anumit punct. Prea multa liniste poate deveni plictisitoare la un moment dat, astfel incat partenerii trebuie sa conlucreze astfel incat sa mai adauge putina « sare si piper » relatiei lor de cuplu. Totusi, orice schimbare trebuie discutata in prealabil, pentru ca partenerul sa nu fie luat prin surprindere.
     Trebuie avut in vedere si faptul ca nativii zodiei Caine actioneaza si se comporta diferit, in functie de varsta. Daca cei mai tineri sunt mai nelinistiti si prefera sa se distreze inainte de a-si asuma angajamentele unei relatii de cuplu, cei mai in varsta prefera sa se bucure de calmul si linistea pe care au reusit sa si le creeze de-a lungul timpului. Astfel incat relatiile intre doi nativi ai zodiei Caine, apartinand unor grupe de varsta diferite, nu poate avea foarte mult succes.

Cheia succesului in relatia Caine – Caine este o comunicare activa intre parteneri, dar si o ascultarea activa. Daca partenerul cere, cu siguranta Cainele va oferi cat de mult poate, astfel incat va rezulta o relatie puternica si linistita.

Loading...