loading...

Bivol - Sarpe

Compatibilitati Bivol - Sarpe Compatibilitati Bivol - Sarpe

     Perechea Bivol – Sarpe pare sa fie o realizare de succes, in conditiile in care Bivolul nu se lasa totusi dus pe aripile iubirii pana in punctul in care uita de el si de propriile sale nevoi si dorinte. Sarpele este atat de dotat, incat poate scoate din partenerul Bivol pasiunea si sensualitatea reprimate. Sarpele si Bivolul pot crea un confort domestic dintre cele mai placute si o ambianta casnica dintre cele mai elegante.

BARBATUL BIVOL – FEMEIA SARPE
     Femeia Sarpe exercita fata de barbatul Bivol o atractie aproape magnetica. Barbatul Bivol este o persoana puternica, ce nu se exteriorizeaza foarte usor. La fel, si femeia Sarpe isi tine sentimentele adanc ingropate in interiorul fiintei sale si cu greu si-ar pierde controlul, mai ales in public, asa cum fac alte femei. Acest lucru este admirat de catre barbatul Bivol, insa poate reprezenta si un inconvenient. Femeia Sarpe cu greu poate fi citita. O comunicare eficienta intre cei doi parteneri de cuplu este susceptibila a-i face pe amandoi sa se destainuie, sa se descopere reciproc unul altuia, iar acest lucru nu poate fi decat extrem de benefic pentru relatie.
     Femeia Sarpe iubeste calitatea, nu cantitatea. Nu isi doreste sa aiba multe lucruri fara valoare, ci lucruri de calitate, lucruri care sa insemne ceva, atat din punct de vedere al calitatii, cat si din punct de vedere sentimental. Are nevoie de un partener care-i poate asigura un confort material convenabil, chiar daca este perfect capabila sa-si ofere aceste lucruri de una singura.
     Femeia Sarpe este oarecum posesiva si geloasa, insa barbatul Bivol este un partener stabil, care atunci cand se angajeaza in relatie, este sigur ca isi doreste ca relatia cu partenera sa sa mearga foarte bine. Barbatul Bivol este muncitor, astfel incat, din punct de vedere financiar, probleme majore nu vor exista, iar femeia Sarpe va obtine confortul material pe care si-l doreste.

BARBATUL SARPE – FEMEIA BIVOL
     Barbatul Sarpe este atragator, oarecum misterios si o seduce foarte rapid pe femeia Bivol, care este absolut fermecata, mai intai de infatisare, apoi de talentele acestuia. Barbatul Sarpe este foarte bun in ceea ce priveste managementul finantelor, este foarte inteligent, intlelectual si autodidact. Nu se increde foarte repede in altii, insa acest lucru este valabil si pentru femeia Bivol, care se gandeste foarte bine inainte de a se implica intr-o relatie, chiar daca barbatul Sarpe are potential de a o face sa-si piarda mintile din iubire. Barbatul Sarpe este iubitor de lux, ii place sa se inconjoare de lucruri fine, dintre cele mai pretioase, insa evita sa cheltuie mai mult decat isi permite.
     Femeia Bivol este foarte prudenta, incearca sa intrevada intreg ansamblul de consecinte ale unei initiative, inainte de a se implica si de a-si asuma raspunderea acesteia. Barbatul Sarpe poate veni in sprijinul partenerei sale, pentru a o ajuta sa se decida mai repede. Prea multa prudenta din partea femeii Sarpe o poate face sa piarda ocazii importante in viata.
     Femeia Bivol nu va aprecia o relatie frivola sau superficiala, iar barbatul Sarpe este potrivit pentru a-i oferi ceea ce-si doreste. Nici femeia Bivol, nici barbatul Sarpe, nu sunt predispusi la furtuni emotionale, deoarece sunt persoane calculate, care gandesc inainte de a spune sau de a face ceva. Femeia Bivol este foarte credincioasa, isi asuma angajamentele luate odata cu implicarea in relatie, asa ca barbatul Sarpe nu trebuie sa-si faca griji pentru eventuale infidelitati. Femeia Bivol nu este foarte pretentioasa si nu va cheltui prea mult nici pentru ea insasi, nici pentru casa sa, asa incat managementul finantelor va merge de minune in acest cuplu.

Intre Bivol si Sarpe exista multe lucruri in comun, multe chestiuni in care se completeaza reciproc. Se inteleg usor, atat in cea ce priveste sarcinile pe care fiecare le are in relatie, cat si in ceea ce priveste viata sentimentala, asa incat exista premise pentru o relatie reusita si durabila.

Loading...