loading...

Bivol - Iepure

Compatibilitati Bivol - Iepure Compatibilitati Bivol - Iepure

     Bivolii si Iepurii sunt pe aceeasi lungime de unda, astfel incat pot pune bazele unei relatii de cuplu cu foarte multe beneficii. Iepurele are un efect calmant asupra Bivolului, pentru ca, de cele mai multe ori, incearca sa evite confruntarea directa, certurile, temperand astfel temperamentul, doar aparent calm, ale Bivolului.

BARBATUL BIVOL – FEMEIA IEPURE
     Femeia Iepure, ca si barbatul din aceeasi zodie, sunt persoane care urasc confruntarile si care vor face totul sa evite conflictele. Aceasta atitudine este in asentimentul barbatului Bivol, care este genul de om pasnic, ce isi doreste o casnicie linistita si fara evenimente perturbatoare. Femeia Iepure are un farmec aparte, are o putere de convingere deosebita, poate invarti oamenii pe degete. Asa cum ii place sa evite conflictele, tot atat de mult uraste esecurile, asa ca va acorda mult timp analizarii consecintelor unei actiuni, inainte de a se lansa in punerea sa in aplicare. Si barbatul Bivol este foarte prudent in ceea ce face, analizeaza bine si apoi se angajeaza, ii place sa-si respecte angajamentele asumate, asa ca nu le ia niciodata cu usurinta. Pericolul in aceasta privinta, pentru cuplul Bivol – Iepure, ar fi o prudenta excesiva, care sa-i faca sa piarda oportunitati importante, daca cei interesati nu se hotarasc in timp util.
     Femeia Iepure este, in general, foarte relaxata si politicoasa. Nu va sta sa ia piept cu evenimentele, atunci cand se simte incoltita, ci va prefera sa se dea deoparte.
     In relatia Bivol – Iepure nu exista decizii impulsive, totul este bine calculat, ordonat, deciziile nu se iau niciodata pe loc, ci sunt bine studiate inainte. In acest mod, cuplul va fi ferit de eventuale consecinte ce pot deriva foarte usor din decizii luate « pe negandite », insa exista pericolul instalarii unei oarecare monotonii, a intrarii intr-o rutina care nu este deloc benefica relatiei. Asta daca partenerii nu au grija ca, din cand in cand, sa-si acorde timp si pentru ei, sa confere un pic de condiment relatiei dintre ei, sa mai faca, din cand in cand, si cate ceva spontan sau iest din comun. Femeia Iepure are o influenta pozitiva asupra barbatului Bivol, pentru ca il va incuraja sa se mai rupa, atunci cand este posibil, de sarcinile sale zilnice, pe care le indeplineste cu atat rigurozitate, si sa se mai si distreze, sa faca ceva care ii face placere.

BARBATUL IEPURE – FEMEIA BIVOL
     Femeia Bivol nu este foarte mondena, nu-i plac, in mod deosebit, iesirile in societate. Le suporta, fara mari probleme, daca trebuie, insa prefera sa-si petreaca timpul in linistea casei sale, alaturi de partenerul sa, vizionand un film, petrecand o seara linistita si relaxata. Barbatul Iepure ii impartaseste aceasta dorinta de liniste si calm.
     Barbatul Iepure este foarte diplomat, nu va rosti niciodata vorbe jignitoare la adresa partenerei sale care este, de altfel, foarte sensibila.
     Barbatul Iepure este inteligent, fapt care este foarte pe placul partenerei Bivol. Totusi, aceasta trebuie sa fie atenta si sa nu il preseze prea mult, mai ales daca i se pare ca partenerul sau nu este la inaltimea asteptarilor, deorece acesta s-ar putea, pur si simplu, sa renunte, daca va simti ca nu face fata stresului, neintelegerilor.

Pentru Iepure, este greu sa gaseasca un partener mai potrivit decat Bivolul. Sunt persoane foarte stabile, de incredere, stiu sa pastreze un secret, si stiu sa faca totul pentru a fi alaturi, atunci cand isi iau angajamentul. La randul sau, Iepurele este un diplomat innascut, si-l va feri pe partenerul Bivol de conflictele care ii displac atat de mult, asigurand o relatie calma si linistita.

Loading...