Compatibilitate zodiac chinezesc zodii Bivol - Dragon

loading...

Bivol - Dragon

Compatibilitati Bivol - Dragon Compatibilitati Bivol - Dragon

     Relatia dintre Bivol si Dragon poate fi o relatie de succes, insa numai in anumite circumstante. De exemplu, Dragonul este foarte bun in functii de conducere, se pricepe sa organizeze si sa directioneze oameni si activitati, in vreme ce Bivolul face totul pentru a duce la indeplinire sarcinile pe care le primeste. Diferentele de caracter intre cei doi pot avea insa, un impact destul de mare, suficient pentru a face valuri si a influenta negativ mersul unei relatii de cuplu.

BARBATUL BIVOL – FEMEIA DRAGON
     Nu este deloc greu pentru un barbat Bivol sa fie atras de o femeie Dragon. Aceasta beneficiaza de avantajul unui magnetism aparte, atragand privirile inca de la primii pasi pe care-i face intr-o incapere. Femeilor Dragon le place atentia indreptata asupra lor, le place sa fie subiectul principal al adoratiei celor din jur. Barbatul Bivol este pragmatic, in nici un caz nu-i place sa fie lingusitor, este foarte onest si, uneori, aceasta onestitate nu prea-i pica bine partenerei Dragon.
     Femeia Dragon are o energie debordanta, ii place sa se implice in diverse cauze, care mai de care mai trasnite, le place sa iubeasca si sa fie iubite si adora provocarile. Au o incredere extraordinara in propriile forte si cred ca pot face orice, ceea ce nu este intotdeauna un lucru bun. Risca foarte mult, in vreme ce barbatul Bivol este prudent, poate undeva la cealalta extrema fata de partenera sa. O vreme, ar putea sa faca fata acestei spontaneitati a femeii Dragon, insa, la un moment dat, va obosi si, fiind foarte realist, isi va da seama ca cel mai bine ar fi sa renunte. Totusi, trebuie tinut cont si de faptul ca, desi merge foarte mult pe mana norocului, femeia Dragon reuseste, de foarte multe ori, sa scoata la capat cu bine, lucrurile in care s-a implicat.

BARBATUL DRAGON – FEMEIA BIVOL
     Barbatul Drgaon este fascinat de putere, si-o doreste si va face totul pentru a o obtine. Are un entuziasm si o energie care-i captiveaza, ii motiveaza pe cei din jur. Barbatul Dragon prefera sa faca lucrurile in felul sau propriu si-i priveste oarecum cu superioritate pe cei care nu se ridica la inaltimea asteptarilor sale. Pe de alta parte, femeia Bivol este foarte incapatanata, si ea are o parere pe care o sustine cu destul de multa tarie, mai ales ca gandeste bine totul inainte de a face ceva, astfel incat, in acest cuplu, se poate produce o ciocnire a vointelor destul de violenta.
     Barbatul Dragon este iubitor, generos si poate oferi multa dragoste partenerei sale, insa, uneori, este atat de prins in sarcinile sale, in ceea ce are de facut, este atat de concentrat incat ii uita pe cei din jrurul sau. De asemenea, are obiceiul sa se implice in mult prea multe lucruri deodata, asa incat ajunge sa fie coplesit si foarte stresat, iar cei din jurul sau ajung sa sufere din pricina atitudinii sale nu tocmai intelegetoare. I se pare ca el aduce o contributie deosebita la ceea ce se intampla in jurul sau, pe cand ceea ce fac ceilalti este mult prea insignificant, si ca nu este inteles. Femeia Bivol se va simti, cu siguranta, jignita de un astfel de mod de a gandi si actiona.
     Barbatul Bivol nu prea sesizeaza detaliile, este atras mai mult de imaginea de ansamblu, de acel ceva maret care se poate vedea de departe, scapand din vedere faptul ca, uneori, tocmai detaliile sunt cele care conteaza foarte mult. Femeia Bivol, dimpotriva, este obisnuita sa ia lucrurile rand pe rand, sa le trateze pe toate cu atentia cuvenita, astfel incat finalul sa dea un lucru cat mai bine facut.
     Barbatul Dragon vrea sa fie mereu in lumina reflectoarelor, prefera sa iasa cu prietenii decat sa petreaca o seara linistita cu familia, in timp ce femeia Bivol prefera, mai degraba, linsitea si intimitatea caminului sau.

Este o relatie care poate lasa loc multor frustrari, din partea ambilor parteneri, deoarece convietuirea in cuplul Bivol – Dragon nu este deloc usor de realizat. Imbinarea a doua caractere atat de diferite solicita eforturi foarte mari din partea celor in cauza, pe care putini sunt dispusi sa si le asume si sa le puna in aplicare.

Loading...