loading...

Bivol - Cocos

Compatibilitati Bivol - Cocos Compatibilitati Bivol - Cocos

     Relatia dintre Cocos si Bivol este o relatie cu multe reusite, cu multe avantaje de ambele parti. Este o relatie extrem de confortabila, in care ambii parteneri se simt foarte bine, invata unul de la celalalt, se completeaza reciproc si incearca sa scoata maximum posibil din asocierea lor. Binenteles, exista si o serie de incompatibilitati, insa daca exista sentimente puternice si vointa, toate pot fi depasite si rezultatul poate fi unul extraordinar.

BARBATUL BIVOL – FEMEIA COCOS
     Nu este o surpriza ca barbatul Bivol sa se indragosteasca de femeia Cocos. Nu intotdeauna este dragoste la prima vedere, insa, din momentul in care incep sa se cunoasca mai bine, totul poate merge extrem de usor. Barbatul Bivol este foarte organizat, foarte ordonat, atat in viata personala, cat si in viata profesionala. La fel si femeia Cocos se bazeaza foarte mult pe disciplina, o foloseste in toate sarcinile pe care le are de indeplinit. Femeia Cocos este foarte punctuala, nu-i place deloc sa rateze termenele limita, la intalniri prefera sa ajunga mai inainte si sa astepte, decat sa fie in intarziere.
     Barbatul Bivol este foarte atent cu banii, nu face cheltuieli excesive, la fel ca si femeia Cocos, care stie foarte bine care este valoarea banului si cum trebuie sa-l dramuiasca. In acest fel, cuplul Bivol – Cocos nu va avea mari probleme funanciare. Este drept ca femeia Cocos este adepta a unui stil rafinat, ca ii place sa se imbrace bine, sa cumpere produse de calitate, insa nu va exagera niciodata intr-atat incat sa-si depaseaca bugetul. Dimpotriva, va cauta promotiile, ofertele speciale, care-i pot oferi discounturi substantiale la produsele pe care si le doreste.
     Femeia Cocos este la fel de onesta ca si barbatul Bivol. Nu este genul care sa umble cu dulcegarii. Daca ceva nu-i este pe plac, isi face cunoscute parerile, insa nu intr-un mod care sa jigneasca. De aceea, barbatul Bivol apreciaza foarte mult pe femeia Cocos din acest punct de vedere.
     Femeia Cocos este foarte optimista, are mari asteptari atat de la sine, cat si de la partenerul de viata. De obicei, realizeaza ceea ce-si propune, ca si barbatul Bivol de altfel, deoarece este foarte implicata in ceea ce face si chiar cocheteaza cu perfectionismul.

BARBATUL COCOS – FEMEIA BIVOL
     Barbatul Cocos este foarte disciplinat si organizat. Este principalul element care o atrage pe femeia Bivol, deoarece impartaseste aceleasi idei in legatura cu ordinea in viata. Barbatului Cocos ii place sa-si respecte angajamentele, nu renunta la ceea ce s-a angajat ca va face, incercand totul pentru a-si dovedi seriozitatea. Este un perfectionist prin excelenta si nu-i este indiferent cum finalizeaza un anumit demers, ci da totul pentru ca rezultatul sa fie unul excelent.
     Barbatul Cocos este foarte ordonat si in ceea ce priveste finantele, isi face planuri si nu va cheltui niciodata mai mult decat isi poate permite, desi ii place luxul si face tot posibilul sa isi achizitioneze produsele pe care si le doreste. Totul, intr-o forma planificata si la pretul cel mai avantajos cu putinta.
     Barbatul Cocos este foarte direct; nu ii place sa ocoleasca adevarul, prin tot felul de subterfugii lingvistice si intotdeauna va spune ceea ce gandeste. Totusi, nu este insensibil si demersul sau nu va fi niciodata grosolan. La fel si femeia Bivol, va spune intotdeauna adevarul, fapt care ii face sa aiba incredere mare unul in celalalt. Ambii partenerii muncesc mult pentru a-si transpune visele in realitate si fac totul pentru familia lor.
     Barbatul Cocos este ceva mai rapid decat partenera sa, femeia Bivol, ia decizii mai repede si are o mare putere de convingere asupra celorlalti. Are nevoie de o partenera care sa nu-l faca sa astepte sau care sa nu-l dezamageasca. Femeia Bivol este o partenera foarte potrivita pentru a construi alaturi de ea o relatie durabila.

Asteptarile si trasaturile de caracter asemanatoare reprezinta elemente care stau la baza unei relatii destul de reusite intre Bivol si Cocos.

Loading...