Compatibilitate zodiac chinezesc zodii Bivol - Capra

loading...

Bivol - Capra

Compatibilitati Bivol - Capra Compatibilitati Bivol - Capra

     Despre combinatia dintre Bivol si Capra nu se poate spune ca nu are sanse de reusita. Desi, pe plan sentimental, Capra este mult mai sensibila decat Bivolul, iar ca si temerament este ceva mai vulcanica, totusi, partenerii din aceasta relatie pot ajunge sa se armonizeze si sa formeze un cuplu cu destul de multe reusite, doar cu multa vointa si perseverenta.

BARBATUL BIVOL – FEMEIA CAPRA
     Femeia Capra este mult mai slaba, din punct de vedere mental si emotional, decat barbatul Bivol, care prezinta o vointa de fier si un autocontrol demn de invidiat. Femeia Capra nu are disciplina pe care barbatul Bivol o considera ca parte din fiinta sa. Acesta nu trebuie insa sa incerce sa-i impuna cu forta acelasi tip de disciplina, ci trebuie sa stie cum sa procedeze pentru ca femeia Capra sa nu o ia ca pe un afront personal si sa respinga demersul partenerului sau din start. Ambii parteneri din aceasta relatie sunt foarte incapatanati si, cand vine vorba de a-si impune propriile puncte de vedere, este destul de putin probabil ca vreunul dintre ei sa renunte usor.
     Femeia Capra este adepta a unei vieti luxoase, ii place sa fie inconjurata de lux, insa daca poate obtine acest lucru cu eforturi minime, atunci este un lucru excelent. Femeia Capra este adepta pastrarii rolurilor traditionale ale barbatului si femeii intr-o casnicie, prefera sa fie un accesoriu al barbatului, atata timp cat beneficiaza de pe urma unei vieti confortabile, fara prea multa munca. Femeia Capra este bine intentionata, isi ingrijeste casa si o decoreaza cu mult bun gust, fiind un spirit artistic, creativ. Totusi, barbatul Bivol ajunge sa creada, nu de putin ori, ca femeia Capra este mult prea superficiala pentru el, ca vede viata mult prea simplist, ca cere mult prea mult si ofera prea putin. Barbatul Bivol este foarte muncitor si este capabil sa ofere femeii Capra ceea ce-si doreste, insa de putine ori o va alege pe aceasta ca partenera de viata.

BARBATUL CAPRA – FEMEIA BIVOL
     Barbatul Capra este foarte dragut si placut ca personalitate, luat la prima vedere. Daca cineva sufera, el va fi aproape si va oferi sprijin. Isi rezerva foarte mult din timpul sau pentru a sprijini pe altii, inclusiv, daca e nevoie, din punct de vedere financiar. Nu de putine ori, din cauza acestui fapt, barbatul Capra se poate gasi in situatia de a fi fost inselat de persoane care nu vor pierde prilejul de a profita de naivitatea sa. Femeia Bivol este mult mai constienta de tot ceea ce se intampla in jurul ei, mult mai atenta la modul in care isi cheltuieste resursele financiare, analizeaza intai bine faptele si abia apoi actioneaza, inclusiv atunci cand vine vorba de fapte de binefacere.
     Barbatul Capra este un visator, i se pare ca multe lucruri se pot obtine usor, fara a face eforturi prea mari. Dezamagirea este mare atunci cand isi da seama ca nu este chiar asa, insa, din pacate, acest lucru nu il impulsioneaza sa analizeze mai bine totul, inainte de a lua o decizie, oricare ar fi aceasta. Femeia Bivol este foarte practica, nu face nimic inainte de a analiza posibilele consecinte ale actiunilor sale. Principalul dezavantaj al acestui fel de a fi este ca, uneori, timpul prelungit pentru luarea deciziilor poate duce la pierderea unor oportunitati importante.
     Barbatul Capra nu are nici o problema, daca partenera sa de viata doreste sa fie principalul provider pentru familia sa. El prefera sa se ocupe de treburi casnice, sa-si rezerve timp pentru activitati creative,artistice. Ii place, insa, si confortul, dar, daca se poate obtine cu eforturi minime din partea sa, cu atat mai bine. Femeia Bivol este muncitoare, perseverenta, insa nu va aprecia foarte mult faptul ca partenerul Capra prefera sa astepte sa i se aduca bani acasa, decat sa mearga el insusi sa-i castige. Desi barbatul Capra considera ca infrumusetarea caminului lor si dragostea si atentia pe care le ofera partenerei, ar fi suficiente, ca o compensare a faptului ca ea munceste si aduce venitul casei, femeia Bivol nu va accepta aceasta situatie pentru un timp prea lung.

In relatia dintre Capra si Bivol exista premise pentru o relatie ce se poate desfasura in bune conditii, daca partenerii se accepta reciproc asa cum sunt. Daca, insa, asteptarile lor difera unele de altele, este foarte probabil sa apara o serie de probleme grave, greu de depasit.

Loading...