loading...

Bivol - Caine

Compatibilitati Bivol - Caine Compatibilitati Bivol - Caine

     Uniunea dintre Bivol si Caine reprezinta o mare provocare pentru parteneri, deoarece au firi destul de diferite si nu intotdeauna sunt pe aceeasi lungime de unda. Relatia beneficiaza de o serie de plusuri, insa atentia trebuie sa fie concentrata asupra acelor elemente negative care pot influenta bunul sau mers.

BARBATUL BIVOL – FEMEIA CAINE
     Femeia Caine iubeste stabilitatea, iar barbatul Bivol este in masura sa-i ofere acest lucru. De asemenea, este o persoana foarte loiala, la fel si barbatul Bivol, pentru care familia este foarte importanta. Totusi, barbatul Bivol, foarte prins de munca sa, pe care nici nu concepe sa o lase neterminata, poate ajunge in situatia de a nu mai avea foarte mult timp pentru a dedica familiei, celor apropiati. In aceste conditii, este sarcina femeii Caine sa-l faca sa isi aminteasca faptul ca indatoririle nu sunt numai fata de munca sa, ci si fata de familia sa. Femeia Caine gandeste foarte logic, practic, iar in acest aspect, barbatul Bivol nu este foarte diferit.
     Femeia Caine este un bun observator, insa are o limba destul de ascutita, ceea ce nu face foarte bine relatiei. In momentul in care partenerul face o greseala, poate ca o trece cu vedere pe moment, insa daca este enervata de ceva, nu va scapa momentul si va aduce in prim plan greseala facuta. Acest lucru ii displace total barbatului Bivol, care face tot posibilul sa evite conflictele, insa, in momentul in care se depasesc anumite limite, rectioneaza nu tocmai placut.
     Femeia Caine este destul de pesimista, la fel ca si barbatul Bivol, iar acest lucru ii impiedica sa se bucure asa cum trebuie de ceea ce viata le ofera, punand mereu raul inainte. Pe de alta parte, insa, se pot feri astfel de o serie de neplaceri si pot manifesta prudenta in anumite imprejurari, in care a actiona cu impulsivitate poate duce la consecinte nedorite.
     In momentele de mare neliniste, in care unele lucruri merg foarte rau, femeia Caine nu are suficienta incredere in sine si tinde sa intre in panica. Are mare nevoie de cineva ca barbatul Bivol, care este un caracter puternic si o poate ajuta sa-si infranga indoielile si sa mearga mai departe.
     Femeia Caine este foarte dedicata familiei si caminului sau si va face totul pentru a si-l proteja. Barbatul Bivol va aprecia mult acest lucru.

BARBATUL CAINE – FEMEIA BIVOL
     Barbatul Caine este foarte credincios perechii sale, ceea ce femeii Bivol ii face foarte mare placere, deoarece este o familista convinsa, familia fiind centrul vietii sale. Asa cum ofera sprijin partenerului sau de viata, tot astfel isi doreste sa aiba parte de sprijin si intelegere din partea acestuia. Barbatul Caine este loial si ii ofera femeii Bivol stabilitatea de care are nevoie.
      Barbatul Caine este foarte precaut, nu se avanta in nici o intreprindere fara sa se gandeasca bine, la fel ca si femeia Bivol, la fel de precauta si de responsabila. Pericolul este ca, prea multa prudenta sa nu intarzie luarea unor decizii importante.
     Barbatul Caine admira foarte mult caracterul puternic si increzator al femeii Bivol. Va aprecia si faptul ca este muncitoare si foarte loiala si va sti sa rasplateasca asa cum se cuvine eforturile partenerei sale. De asemenea, va face eforturi pentru a se ridica la inaltimea actiunilor acesteia. Este nevoie insa sa aiba rabdare atunci cand femeia Bivol isi pune ceva in minte, deoarece este foarte incapatanata si cu greu isi schimba punctul de vedere. Barbatul Caine este ceva mai maleabil, mai ales daca survin elemente noi in ecuatia deja avuta in vedere.
     Barbatul Caine poate parea altora stupid prin loialitatea sa, in timp ce femeia Bivol pare inceata, cand de fapt este prudenta si nu doreste sa ia decizii pripite, gresite. Totusi, sunt foarte potriviti unul pentru celalalt si, daca isi asuma angajamentele unei relatii, atunci vor face totul pentru ca lucrurile sa mearga cat se poate de bine.

Relatia dintre Caine si Bivol poate evolua intr-un mod foarte fericit, daca ambii se manifesta ca persoane precaute, dispuse sa apere ceea ce au impreuna, sa lupte pentru familia lor, sa-si uneasca eforturile, atunci cand este nevoie, pentru a merge inainte cu maximum de eficienta.

Loading...