loading...

Bivol - Bivol

Compatibilitati Bivol - Bivol Compatibilitati Bivol - Bivol

     O pereche formata din doi nativi din zodia Bivol, va fi o echipa formata din doua persoane cu o vointa de fier. Exista premise pentru o relatie reusita, in cazul in care partenerii isi traseaza niste limite pe care sa le respecte. De asemenea, ambii trebuie sa invete sa-si exploateze sentimentele, pasiunea in folosul relatiei dintre ei, si sa isi organizeze timpul astfel incat sa aiba cat mai multe momente de intimitate si romantism, in afara timpului dedicat muncii, sarcinilor domestice.
     Atat femeia Bivol, cat si barbatul nascut in aceasta zodie, sunt persoane foarte stabile, persoane pe care intotdeauna te poti baza, indiferent daca este o relatie de colegialitate la munca, o relatie de prietenie sau o relatie de cuplu. Inclusiv din punct de vedere sentimental, nativii Bivol sunt foarte stabili, nu experimenteaza nici un fel de turbulente emotionale. Sunt buni ascultatori, se poate vorbi cu ei destul de deschis, stiind ca nu vor dezvalui ceea ce li se spune. Atunci cand isi asuma un angajament, intotdeauna este dus la bun sfarsit, indiferent cat de mult timp ar dura sau ce eforturi ar fi implicate. Totusi, nu se implica foarte usor, se gandeste mult pana sa se implice, tocmai din cauza faptului ca nu-i place sa dezamageasca. Din aceasta cauza, o relatie intre doi nativi din Bivol poate trena mult pana la faza de implicare totala, pana la concretizarea sa, dar, in momentul in care ambii si-au asumat relatia, lucrurile vor merge ca pe roate. Bivolii se implica intr-o relatie sentimentala cu toata fiinta lor, intotdeauna vor da foarte mult, insa vor si cere foarte mult. Din acest punct de vedere, alaturarea dintre doi nativi ai acestei zodii nu ar pune prea multe probleme, avand in vedere ca au trasaturi de caracter asemanatoare si ca isi inteleg reciproc nevoile si prioritatile. Relatia dintre Bivoli nu va fi niciodata sub forma unei iubiri vulcanice, o pasiune inflacarata. Mai degraba este un foc ce arde constant, cu aceeasi intensitate, fiind mentinut astfel de ambii parteneri de relatie.
     Pericole exista, binenteles, si in aceasta relatie. In primul rand, exista un risc foarte mare ca relatia sa ajunga in impas din cauza rutinei. Bivolilor le place sa-si organizeze timpul, le place sa faca tot ceea ce si-au propus, de aceea se vor gandi dinainte cum sa actioneze. Totusi, in acest fel, se ajunge la o monotonie care poate eroda relatia de cuplu. Fiecare partener se va trezi prins in propria sa rutina, fara ca lucrurile in comun sa mai fie luate in considerare asa cum trebuie. Asa ca, din cand in cand, este nevoie de o iesire din cotidian, de ceva ce se poate face spontan, impreuna, ceva care sa ofere culoare relatiei.
     Comunicarea este, pe de alta parte, esentiala. Trebuie ca partenerii sa-si dezvaluie, reciproc, sentimentele, trairile interioare, dragostea unuia fata de celalalt. Nu este suficient ca partenerii stiu ca pot conta unul pe celalalt, mai au nevoie s-o si auda, mai au nevoie si de tandrete, de exprimarea verbala a ceea ce simt.

Odata ce se stabilesc canalele de comunicare eficiente, este foarte posibil ca relatia Bivol – Bivol, sa evolueze extrem de bine, astfel incat sa starneasca invidii printre cei din jur. O astfel de stabilitate in relatia de cuplu este greu de atins si, odata ce exista siguranta in relatie, celelalte lucruri se rezolva de la sine.

Loading...