loading...

Taur - Taur

Compatibilitati Taur-Taur Compatibilitati Taur - Taur

     Din fericire sau din pacate, Taurul este o personalitate caracterizata prin simplitate si lipsa de complexitate, foarte bine implantat in realitate, aparent usor de “citit” si inteles. Zodia este guvernata de planeta Venus, cu energia sa suava si placuta, astfel incat, prima intalnire intre doi Tauri ar putea fi o experienta magica. Sunt firi asemanatoare si asta va contribui la instalarea unei stari de confort, care va face posibila verstilitatea verbala si usurinta de a impartasi sentimente. Gratia, sarmul si calitatea sunt foarte importante pentru Taur, mai ales cand vine vorba de viata sa sentimentala, astfel incat totul poate merge ca pe roate, avand in vedere ca ambii parteneri au cam acelasi standard in aceasta privinta.
     Avand in vedere ca participa la viata sociala, la multiple evenimente, este foarte posibil ca intalnirea dintre doi Tauri sa aiba loc intr-un astfel de mediu. Ambii sunt atrasi de arta, muzica, haine frumoase, moda si bijuterii, deci vor avea puncte de interes comune.
      Relatia dintre doi Tauri comporta o serie de aspecte durabile, avand in vedere ca amandoi sunt stabili, conservatori, realisti, persoane care nu renunta asa de usor la o situatie de care s-au atasat intr-un fel sau altul. Aventura si divertismentul nu prea au loc in viata lor de cuplu, insa acest lucru nu ar reprezenta o mare problema. Totusi, exista un mare risc de a intra intr-o rutina plictisitoare, intr-o monotonie acida, care ar putea eroda, incetul cu incetul, intreaga constructie a celor doi Tauri.
     Taurii sunt personalitati destul de labile ca si dispozitie. La un moment dat, ambii parteneri pot fi extrem de sarmanti, pozand intr-un cuplu de invidiat pentru toata lumea. Cateva momente mai tarziu, dispozitia s-ar putea schimba si, daca se schimba tot pentru amandoi deodata, situatia nu va fi deloc roz.
     Prietenii sunt foarte importanti pentru Taur. In conditiile in care se realizeaza o relatie intre doi Tauri, acest lucru echivaleaza cu existenta unui anturaj destul de consistent. Ambii sunt interesati in a-si face noi prieteni, in a cunoastre, persoane care pot sa le satisfaca apetitul deloc de neglijat pentru viata sociala.
     Taurul este un tip relativ conservator, astfel ca, daca nu ii convine, cu siguranta se va opune unei schimbari nedorite. Si nici nu va forta pe celalalt sa accepte o astfel de schimbare, pentru ca il intelege foarte bine. Acesta poate fi un element pozitiv, dar poate avea si comotatii negative, in conditiile in care s-ar putea ajunge la un comportament formal, de complezanta, cu efecte negative asupra intregii relatii. Ambii sunt iubitori de stabilitate, astfel incat, macar unul dintre ei ar trebui, din timp in timp, sa ia cumva initiativa unei schimbari, chiar daca aceasta depaseste bariera de siguranta cu care sunt obisnuti.
     Barbatul Taur este foarte responsabil, uneori chiar exagerat in aceasta privinta, isi accepta fara sa cracneasca datoriile sale de sot, tata, fiu, angajat, etc, ba chiar le accepta cu destula seninatate, ca pe niste provocari firesti ale vietii. Firea sa rece, calculata, strangatoare si umila ii aduce un mare respect din partea celor din jurul sau. Este capabil sa treca peste dezamagirile vietii, luandu-le, de asemenea, ca pe niste evenimente firesti. Stie si poate sa munceasca mult pentru a –si atinge scopurile. In relatia cu o femeie Taur, de obicei, barbatul Taur se dovedeste a fi un bun amant, reusind sa indeplineasca, pana in cele mai mici detalii, asteptarile partenerei sale. Ambii au nevoie de loialitate si ofera loialitate. In aceste conditii, fiind puternici si determinati, relatia dintre doi Tauri poate fi una linistita si implinita.

     Atentie! Taurii sunt interesati de castig, de cum sa aiba cat mai multi bani, astfel incat timpul petrecut impreuna ar putea fi puternic amenintat si asta ar putea aduce necazuri in relatie. Totusi, avand in vedere ca impartasesc aceeasi dragoste pentru familie si casa, este mai putin probabil sa nu gaseasca nici o solutie pentru a depasi aceasta problema.

Loading...