Compatibilitate zodii Taur - Capricorn

loading...

Taur - Capricorn

Compatibilitati Taur-Capricorn Compatibilitati Taur - Capricorn

     Taurul si Capricornul se potrivesc destul de bine unul cu celalalt. Realismul Capricornului rezoneaza destul de bine cu materialismul Taurului. Ba chiar, aprofundand o astfel de relatie, Taurul isi va da seama ca are mult mai multe puncte comune cu Capricornul decat a crezut initial. In aceste conditii, drumul este deschis spre un parteneriat de bun augur.
     Au si o gandire asemanatoare in multe aspecte, mai ales in cele teoretice si in cele legate de spiritualitate. Ambii sunt indivizi foarte practici, bine ancorati in realitate. Capricornul prezinta un anume calm, perseverenta si ambitie care sunt foarte incitante pentru Taur. Determinarea nativa a Taurului atrage, la randul sau, Capricornul. In cele mai multe cazuri, vor fi parteneri loiali unul altuia pe parcursul intregii vieti, deoarece se simt in siguranta impreuna, ceea ce este foarte important si pentru unul si pentru celalalt. Capricornul este persoana pe care Taurul se va putea baza in permanenta, ceea ce-l va ajuta foarte mult in atingerea scopurilor pe care si le-a propus. Taurul are nevoie tocmai de calmul si firea calculata a Capricornului pentru ca succesul sau sa fie complet, iar firea puternica si statornica a Taurului va mentine legatura stransa.
     Increderea reciproca ce se va instala in cuplu inca de la inceput va fi un fundament solid pentru o relatie care poate dainui intreaga viata. Faptul ca nativul Capricorn este foarte calculat reprezinta un avantaj enorm pentru Taur. Capricornul va sti sa se abtina atunci cand Taurul este tensionat, va revarsa asupra acestuia toata dragostea sa si-l va sustine din toate punctele de vedere, atmosfera care va fi foarte propice Taurului pentru a progresa. Capricornul are abilitatea de a-l face pe Taur sa rada, atunci cand acesta este incruntat, ceea ce este exceptional, daca e sa tinem cont de personalitatea dificila a Taurului. Taurul, in schimb, il va rasplati pe Capricorn si mereu il va face sa se simta important si special in viata sa.
      Ambii sunt traditionalisti, realisti si oameni de baza, atat pentru cei din jur, cat, mai ales, unul pentru celalalt. Capricornul va da Taurului un binevenit sentiment de siguranta, de securitate. Capricornii sunt foarte ambitiosi si dau foarte mare importanta realizarilor in lumea reala. Odata ce Capricornul iubeste un Taur si se angajeaza intr-o relatie, va face totul pentru a-l sustine in proiectele sale. Ba chiar isi va aduce substantial aportul, daca timpul ii permite, ceea ce va creste sansele de reusita.
     Divergentele pe care le vor avea de infruntat vor fi minore si repede depasite, mai ales prin contributia rationalului Capricorn, dar si prin aprecierea pe care Taurul o revarsa asupra acestuia. Problema principala care ar putea sa apara in cuplu ar putea fi legata de monotonia ce s-ar putea instala, din cauza ca si Taurul, si Capricornul tind sa puna pe primul plan responsabilitatile, uitand, uneori, sa se bucure de viata. De multe ori, vor fi atat de ocupati cu munca sau cu alte activitati – casnice sau profesionale – incat exista pericolul ca viata sa devina plictisitoare, iar rutina sa erodeze o relatie care, altfel, ar putea fi perfecta din foarte multe puncte de vedere.
     Capricornii nu sunt atat de conservatori si rigizi ca Taurii. Sunt adepti ai unor schimbari bine calculate. Sunt dispusi, uneori, sa si experimenteze. Incet si cu rabdare, vor reusi sa-l faca si pe Taur, caruia nu ii plac deloc ideile spontane si initiativele surprinzatoare, sa accepte si sa se adapteze.
     In ceea ce priveste viata intima, ar putea exista o serie de probleme, avand in vedere ca Taurul se exteriorizeaza mai greu si are nevoie de stimulente in acest sens, stimulente care vor veni destul de greu din partea Capricornului, care si el este cam sobru si retras, si ar putea fi incapabil sa inteleaga sau sa implineasca nevoile Taurului din acest punct de vedere. Daca intr-adevar doriti ca o astfel de relatie sa mearga, va trebui sa acordati o atentie deosebita acestui aspect, mai ales comunicarii cu privire la acest aspect, pentru ca fiecare dintre voi sa cunoasca si sa implineasca asteptarile celuilalt.

Uniunea dintre Taur si Capricorn tinde sa fie o uniune dintre cele cu sanse de a se dezvolta frumos, de a-si valorifica potentialul pe masura trecerii timpului, in conditiile in care partenerii nu trebuie sa faca foarte multe compromisuri majore pentru a se armoniza.

Loading...