loading...

Taur - Balanta

Compatibilitati Taur-Balanta Compatibilitati Taur - Balanta

     Balanta, este si ea guvernata de Venus, la fel ca si Taurul, asa incat terenul comun va fi gasit foarte repede, intre doi parteneri apartinand acestor doua zodii. Balanta este un semn al aerului, care stimuleaza intelectual Taurul, care, la randul sau, poate tine Balanta intr-o continua cautare mentala, binenteles, in ritmul propriu Taurului.
     Si Taurul si Balanta impartasesc aceeasi dragoste materialista si indulgenta senzuala. Pentru Tauri, Balantele sunt persoanele cu o admiratie deosebita pentru modul lor de conversatie, pentru stilul lor vestimentar si pentru modul de aparitie in cercurile sociale. Balantele sunt intrigate de aura de stabilitate a Taurilor, care le face sa viseze la o viata domestica plina de liniste si prosperitate. Inflexibilitatea nativa a Taurilor este facuta sa vina in intampinarea personalitatii nesigure si indecise a Balantelor. Evitarea conflictelor nu este o sarcina dificila pentru parteneri. Este nevoie de cateva ajustari din partea celor doi parteneri pentru ca relatia lor sa infloreasca efectiv. Balanta stie cum sa infranga, prin diplomatie, incapatanarea Taurului. Ambii parteneri sunt foarte romantici si le place sa se desfete cateodata cu placerile mai rafinate ale vietii.
     Taurul se va bucura de varietatea vietii sociale pe care Balanta o aduce, dar uneori, devine epuizat de aceasta. Taurul are nevoie de stabilitate domestica si sociala, astfel incat trebuie sa gaseasca un echilibru intre cele doua stiluri. O viata cu prea multa agitatie sociala il poate pune pe Taur intr-o situatie deloc fericita, il poate dezechilibra de-a dreptul.
     O Balanta poate oferi Taurului senzitivitatea si senzualitatea de care acesta are nevoie. Taurul este destul de incapatanat si are o vointa peste care, de cele mai multe ori, putini pot sa treaca. Balanta stie cum sa lucreze la acest aspect. Pe de alta parte, Taurul poate oferi Balantei un viitor sigur si confortabil. Balanta este dispusa sa ajute Taurul, pe plan profesional. Daca Taurul se gaseste la o rascruce, incapabil sa faca o alegere in privinta drumului de urmat, Balanta poate fi cea care sa-l ajute sa ia o decizie potrivita. Balanta este un semn legat de vitalitatea Taurului, dar reflecta si opusul, boala, poate indica posibile probleme de sanatate sau probleme legate de activitatile, de rutina de zi cu zi. Stilul de viata poate fi subiect de discutii intre cei doi. In vreme ce o Balanta foarte atasata de viata sociala poate fi putin dispusa sa stea acasa, Taurului ii place foarte mult acest lucru.
     Probleme cu-adevarat serioase in relatie survin atunci cand programul insufletit si plin de viata al Balantei intra in conflict cu stilul de viata organizat al Taurului. Balantele tot incearca sa-si curete mintea de ganduri, in vreme ce Taurul ramane la ideile sale o lunga perioada de timp. Taurilor le este destul de greu sa faca fata atitudinii versatile a Balantelor. Lor le place statornicia, iar flirturile permanente ale Balantelor ii scot din sarite. Balantelor le place sa aiba conversatii indelungate despre diversele chestiuni ce survin, Taurii gasesc acest lucru absolut epuizant. Balantele, unori, depasesc orice limita in incercarea de a schimba cate ceva pe ici pe colo, ceea ce Taurii accepta cu foarte mare greutate. Intelegerea reciproca este cheia catre succesul relatiei dintre Taur si Balanta.

O relatie intre astfel de parteneri ar avea nevoie de ajustari majore ale stilului de viata, astfel incat sa se gaseasca o cale de mijloc. Este o relatie in care Taurul, de obicei, tanjeste dupa angajament si atentie din partea Balantei, iar Balanta ezita, de cele mai multe ori, sa-si asume fatis, asa cum ii place Taurului, angajamentele respective.

Loading...