loading...

Sagetator - Sagetator

Compatibilitati Sagetator - Sagetator Compatibilitati Sagetator - Sagetator

     Astrologii considera ca un cuplu format din doi nativi ai zodiei Sagetator se potriveste de minune, ambii fiind spirite libere, care se manifesta ca atare si se inteleg reciproc. Daca este sa ne luam insa dupa trasaturile de caracter, chiar daca formeaza intr-adevar o alianta electrizanta, incantatoare, plina de vitalitate, partenerii acestei aliante reusesc, din pacate, sa-si scoata la iveala, reciproc, intr-un mod extrem de pregnant, si partile negative ale personalitatii lor capricioase si lipsite de consecventa. Manifesta un interes aproape bolnavicios pentru ceea ce este in jurul lor, in afare cercului familial, de aici rezultand o aparenta de neatasament, de neimplicare in problemele ce tin de viata personala. Din pacate, de multe ori, in acest conditii, relatia se raceste si ajunge in punctul in care orice incercare de reparatie nu mai poate fi soldata cu succes.
     In primele faze ale relatiei, partenrii cuplului Sagetator – Sagetoator se bucura din plin unul de compania celuilalt, impartasind aceesi pasiune pentru o viata aventuroasa, fara prea multe constrangeri. Daca viata lor impreuna inseamna calatorii neintrerupte, cunoasterea cator mai multi oameni, implicarea in cat mai multe actiuni care sa le satisfaca nevoia de a explora, atunci totul poate fi absolut perfect. Un astfel de stil de viata superficial le este potrivit si le place foarte mult. In aceste conditii, compatibilitatea dintre doi nativi ai zodiei Sagetator este printre cele mai perfecte, daca luam in considerare criteriile de compatibilitate dintre persoane nascute in aceeasi zodie.
     Sagetatorii nu sunt persoane care sa-si asume responsabilitati cu usurinta. Adica amana, uneori la nesfarsit, sa se stabilizeze, le place sa nu aiba prea multa raspundere. Si totul din cauza faptului ca se tem sa nu-si piarda libertatea de miscare, sa nu fie ingraditi, sa piarda ocazia de a mai explora, de a-si pune in valoare spiritul de aventura. Din acest punct de vedere, partenerii se inteleg si nu se preseaza unul pe celalalt, insa din punctul de vedere al unei relatii de cuplu, acest lucru nu sta, in nici un caz, la baza succesului relatiei. Este o relatie volatila, bazata mult prea mult pe impulsurile de moment.
     Toata aceasta agitatie din relatia Sagetator – Sagetator nu este deloc favorabila punerii unor baze stabile ale unei relatii de cuplu reusite. E drept ca viata sociala este excelanta, ca partenerii sunt onesti unul cu celalalt, isi inteleg perfect nevoile si incearca sa-si acorde unul altuia spatiul propriu de care au atata nevoie, dar ca si cuplu, nu reusesc sa se armonizeze astfel incat sa puna fundamentele unei relatii stabile si durabile in timp. In momentul in care se pune problema responsabilizarii, de cele mai multe ori armonia din cuplu este tulburata. Sunt rare cazurile cand partenerii reusesc sa ajunga la un acord; de cele mai multe ori, macar unul dintre cei doi evita sa-si asume raspunderile care-i revin in cadrul cuplului, dupa care, ruptura este inevitabila.
     Sagetatorii au mari probleme in a fi practici, sunt firi visatoare si nerealiste, incep multe si finalizeaza putine. La un anume moment, distractia, aventura, trebuie sa ia sfarsit, seriozitatea situatiile care li se pun in fata depasindu-i, de cele mai multe ori. Gelozia nu este o problema intre cei doi, pentru ca isi inteleg, reciproc, sentimentele, insa exista alte divergente, insurmontabile, precum rezolvarea unor chestiuni cu impact major asupra vietii lor, in general. Aici au nevoie de cineva cu inclinatii extrem de parctice, care sa contrabalanseze firea lor prea putin orientata spre realitate.

Crize nu prea exista in relatie, deoarece trasaturile similare de caracter ii ajuta sa le poata evita, desi exista si momente in care trebuie sa-si infraneze ego-ul, temperamentul si spiritul liber. Lipsa seriozitatii si angajamentului este sursa tuturor problemelor ce ar putea sa apara in cuplul Sagetator – Sagetator, probleme care, de multe ori cauzeaza probleme majore, ce pot duce, in final, la distrugerea relatiei.

Loading...