loading...

Capricorn - Capricorn

Compatibilitati Capricorn - Capricorn Compatibilitati Capricorn - Capricorn

     Perechea Capricorn – Capricorn este una a extremelor, prin excelenta. Ori este o relatie bazata pe o intelegere profunda intre parteneri, ori caracterizata de o permaneta cautare a defectelor celuilalt, actiune din care deriva nenumarate dispute. O bila neagra a caracterului Capricornilor, cu efecte negative asupra unei relatii de cuplu intre doi nativi ai acestei zodii este faptul ca le place sa controleze partenerul si, binenteles, sa nu fie controlati, sa aiba libertate de decizie si miscare. O buna intelegere a caracterului celuilalt poate fi de mare ajutor, ceea ce faciliteaza, in mod categoric, accesul catre sufletul partenerului. Gasindu-si dragostea vietii intr-un alt Capricorn, nativul acestei zodii va sti sa ofere incredere si sentimente profunde.
     De multe ori, Capricornul se simte singur si neinteles in viata pe care o traieste, pentru ca putini sunt cei care ar intelege de ce ar prefera sa munceasca in loc sa se distreze. Un alt Capricorn ar fi unul dintre cei care ar putea intelege ceea ce simte si macar o parte, daca nu in intregime, trairile interioare si modul de a gandi si actiona. Faptul ca trec impreuna prin diverse povesti de viata, cu final mai mult sau mai putin fericit, rezolvarea unor probleme impreuna, ii ajuta sa-si consolideze relatia, intr-o maniera deosebita. Uneori greutatile despart cupluri. Nu si in cazul Capricornilor, care considera o provocare gasirea unor solutii la probleme dificile, iar rezolvarea gasita impreuna, chiar daca nu este intotdeauna cea mai fericita, consolideaza relatia, in loc sa o erodeze.
     Exista pericolul ca relatia Capricorn – Capricorn sa intre, in timp, intr-un fel de rutina, ambii parteneri actionand in cadrul unor sabloane, iar acest fapt ii poate afecta, daca nu vor realiza, la timp, ca trebuie sa efectueze schimbari in anumite aspecte, mai mult sau mai putin importante. Uneori tind sa se cramponeze de detalii minore, sa-si consume energiile pe lucruri insignifiante, si este important sa gaseasca acel echilibru care sa le dea posibilitatea sa faca fata cu succes si problemelor mai dificile ridicate de viata de zi cu zi. Odata ce Capricornul a ajuns la un anumit nivel social, profesional, relational, etc. se da un nou sens relatiei dintre nativii acestei zodii. Au o abilitate specifica de a se vedea castigatori, abilitate care ii ajuta sa faca fata presiunii care apare in procesul de atingere a obiectivelor castigatoare.
     Cuplul Capricorn – Capricorn nu este lipsit de resurse finaciare, ambii parteneri fiind chibzuiti in a chelutui banii castigati cu sudoarea fruntii. Niciodata nu se vor lafai in lux, nu vor face cheltuieli inutile, dar nu-si vor refuza, in nici un caz, confortul pe care si-l doresc in viata de zi cu zi. Daca ajung in situatia de a acumula mai multe resurse financiare, Capricornii nu vor ezita sa se implice in ajutorarea celor mai putin norocosi ca ei, demers sustinut in intregime de partener, fie doar verbal, dar, de cele mai multe ori, printr-o implicare efectiva.
     Partenerii Capricorn adora sa-si petreaca timpul impreuna. Nu sunt firi retrase si fac fata cu brio in mediile sociale, insa placerea lor cea mai mare este sa fie alaturi de familie, in mediul familiar si confortabil al casei lor. Timpul petrecut cu partenerul este valorizat la maximum. Au nevoie de timp pentru ei insisi si inteleg aceasta necesitate la partenerul Capricorn, asa ca nu vor face interpretari incorecte si vor sti sa-i respecte momentele de singuratate.
     Prea multa presiune pusa pe Capricorn pentru rezolvarea problemelor, fara pauzele aferente, este, fara indoiala, nociva unei relatii de cuplu. Capricornii se implica trup si suflet in ceea ce fac, asa ca-si pun la bataie toate rezervele de mentale si fizice de care dispun. Au mare nevoie sa se refaca, asa ca pauzele dupa perioade de solicitare maxima sunt absolut necesare. In aceste momente, prefera sa fie alaturi de un partener care-l poate intelege cat mai bine posibil, iar un alt Capricorn este o alegere excelenta.

     Cuplul Capricorn-Capricorn are mari sanse de reusita, fiind persoane cu firi asemanatoare, asemanari care nu implica, din fericire, conflicte majore, insurmontabile. In general, partenerii se pot simti foarte bine unul alaturi de celalalt, astfel incat pot construi o relatie durabila in timp.

 

Loading...