loading...

Balanta - Sagetator

Compatibilitati Balanta - Sagetator Compatibilitati Balanta - Sagetator

     Combinatia dintre Balanta si Sagetator este o combinatie care, aparent, aduce ceva prospetime in peisajul in care activeaza. Ambii parteneri gasesc confortul necesar unul in celalalt, gasesc acea persoana capabila sa le inteleaga trairile interioare cele mai profunde. Si Balanta si Sagetatorul sunt persoane care se simt bine in societate, le place sa fie in cercuri sociale, sa fie cu prietenii, sa se desfasoare alaturi de acestia. Sagetatorul este insa, o fire ceva mai libertina fata de Balanta, care, desi este adepta a socializarii, isi doreste, pe de alta parte, o viata linistita si confortabila. Din pacate, Balanta este o fire cumva dualista, care, uneori, ii pune in incurcatura pe Sagetatori. Insa, Balanta este in masura sa cizeleze pe Sagetator, mai ales ca, in unele cazuri, acesta are chiar tendinta de a fi grosolan.
     Exista numeroase similaritati de caracter intre Balanta si Sagetator: le place diversitatea, le plac schimbarile, noutatile, le place enorm sa exploreze, sa descopere lucruri noi. Tot ce vine sa condimenteze existenta, tot ceea ce este interesant si captivant pentru Sagetator, este, in aceeasi masura, si pentru Balanta. Aceste lucruri sunt un atu important, in cazul in care Balanta si Sagetatorul urmaresc sa dezvolte o relatie intre ei. Legatura, in acest caz, se poate strange in timpul unei calatorii impreuna, in timpul careia partenerii se pot cunoaste mai bine, isi pot descoperi pasiuni comune, interese si afinitati. Sagetatorii sunt avizi de calatorie, si nici Balantelor nu le displace aceasta, asa incat nu este imposibil ca cei doi sa se cunoasca intr-o astfel de imprejurare.
     Partea intima a relatiei dintre Sagetator si Balanta este, de asemenea, destul de interesanta, astfel incat sa-i captiveze pe cei doi si sa-i tina impreuna. Si in acest aspect al vietii, ambii parteneri sunt interesati de inovatie, de explorare, asa incat monotonia este putin probabil sa apara in acest cuplu. Sagetatorul are o atitudine mai deschisa, mai directa, ceea ce ar putea soca putin Balanta, insa, odata ce partenerii se obisnuiesc unul cu celalalt, lucrurile ar trebui sa mearga struna.
     Sagetatorul trebuie sa fie atent sa nu afiseze o atitudine putin cam prea detasata fata de Balanta, in cercurile sociale in care se manifesta, sa nu exagereze cu flirturile si complimentele, fapt care ar putea fi considerat o ofensa de catre Balanta, ceva destul de greu de iertat de catre aceasta. De asemenea, Sagetatorul este mult mai direct decat Balanta, asa ca trebuie sa se poarte cu mai multa delicatete si sa nu forteze lucrurile prea tare, la inceput. Unele lucruri ar putea fi considerate, de catre Balanta, de prost gust.

In momentul in care partenerii din acest cuplu reusesc sa se obisnuiasca, fiecare, unul cu celalalt, pasiunea nu mai cunoaste nici un fel de ingradire, iar afinitatile de caracter pot duce la dezvoltarea si consolidarea unei relatii durabile si reusite.

Loading...