loading...

Balanta - Balanta

Compatibilitati Balanta - Balanta Compatibilitati Balanta - Balanta

     Balanta este un semn zodiacal destul de labil, ceea ce inseamna o fire versatila, nehotarata, cu mari probleme in a lua decizii. In consecinta, si cuplul format din doi nativi apartinand acestei zodii va avea aceleasi probleme, ridicate de natura caracterului lor, in ciuda compatibilitatii mentale si emotionale existente. Se pune problema atitudinii pe care o vor adopta partenerii de cuplu fata de problemele practice ale vietii, aspecte importante ce tin de viata de zi cu zi si de provocarile acestea.
     Pe plan profesional, Balantele nu se armonizeaza prea bine. Mai ales atunci cand e nevoie de o putere de decizie semnificativa, este nevoie de o persoana care detine aceasta putere si care sa ia hotarari decisive, deoarece Balantele tind sa prelungeasca lucrurile mult mai mult decat este necesar, punand in pericol eficienta muncii in acest fel si eventualul profit ce s-ar putea obtine. Asa incat, in plan profesional, combinatia Balanta – Balanta are nevoie de un catalizator care sa impulsioneze luarea deciziilor.
     Partenerii cuplului Balanta – Balanta trebuie sa invete sa fie mai hotarati, sa-si sustina cu mai multa hotarare punctele de vedere adoptate si deciziile de actiune preferate. Balantelor le place echilibrul si nu-si doresc decat foarte multe liniste in viata lor. Insa de la a vrea pana la a realiza e o oarecare distanta, pe care Balantele nu se prea pricep sa o reduca.
     Viata sociala este foarte importanta pentru Balante, care se vor implica trup si suflet in acest aspect al existentei lor, de multe ori ignorandu-si propriile sentimente si valori. Binenteles ca asta duce, de cele mai multe ori, la frustrari destul de importante, cu impact semnificativ asupra vietii sale, dar si a cuplului din care face parte. Balantele nu fac fata foarte bine conflictelor, este ceva care le da peste cap intregul confort si le deruteaza intreaga axa de existenta, iar perpetuarea situatiilor conflictuale este absolut dezastruoasa pentru ele.
     Balanta este o fire iubitoare, acest fapt nu poate fi negat. Se va darui partenerului, va sti sa alimenteze sentimentele dintre ei, iar relatia va creste pas cu pas, Balanta fiind si o persoana destul de prudenta din fire, care nu se deschide, sentimental, foarte usor. Pe de alta parte, Balantele sunt firi visatoare, tind sa se indragosteasca de o idee, mai degraba decat sa vada realitatea existenta. Un pic de reflectie inainte de a face un pas decisiv, inclusiv in ceea ce priveste implicarea intr-o relatie, nu ar strica deloc.
     In ceea ce priveste viata intima, Balantele se situeaza cumva la extreme. Fie ajung la o satisfactie si o multumire totala, punandu-si resursele in gasirea echilibrului pe care si-l doresc, fie ajung la frustrari maxime, negasind calea de a se armoniza cu partenerul, din cauza lipsei de determinare in luarea hotararilor.

Pentru ca o relatie intre doua Balante sa functioneze asa cum trebuie, este nevoie de mai multa determinare, de eforturi sustinute pentru ca hotararile luate sa fie si puse in aplicare. Poate fi o relatie de succes, daca reusesc sa-si invinga nehotararea si sa actioneze in interes propriu, indiferent de circumstante. Din fericire, sunt persoane care comunica destul de usor, sunt adaptabile, fara rigiditate si astfel pot ajunge la confortul fizic si psihic dorit.

Loading...