Cele mai optimiste semne zodiacale

Unii dintre noi sunt optimisti innascuti. Fie ca este vorba despre cariera, despre romantism, despre munca sau despre relatia cu cei din jur, in general, aceste persoane nu obosesc niciodata in a vedea partea plina a paharului. Sunt cei care te sfatuiesc, cu ardoare, sa te apuci de yoga, pentru ca ei sunt, pur si simplu, extaziati de felul in care se simt dupa fiecare sedinta sau cei care iti ofera o vorba buna, pentru ca au observant ca esti intr-o dispozitie atat de proasta, in ultima vreme. Sunt persoane pe care nu le vei auzi, in nici un caz, vorbind de rau despre ceva sau cineva. Sunt foarte prompti in a aprecia la superlativ orice lucru bun din viata lor si in a da asigurari ca totul va fi bine. In vreme ce ceilalti se plang de facturi, relatii, familie sau orice altceva, atitudinea pozitiva a acestor persoane va ridica, in mod sigur, moralul, dand asigurari de faptul ca lucrurile nu sunt atat de rele, ca exista, in fiecare caz in parte, si o parte buna a lucrurilor.

Oricine are nevoie de optimism pentru a trece cu bine de fiecare zi in parte, insa, uneori, poate fi coplesitor sa existe cineva in preajma care sa ne spuna mereu sa privim partea frumoasa. Uneori, avem nevoie sa ne plangem fara sa fim mustrati ca suntem negativisti.

Insa, in general, este OK ca cineva sa ne reaminteasca sa fim fericiti. Personalitatea optimistilor este influentata de astre. Astrologia ne poate spune destul de multe despre trasaturile de personalitate ale unei persoane; unele astfel de trasaturi au fost notate ca fiind comune indivizilor nascuti in aceeasi luna, sub acelasi semn zodiacal. Astfel, cercetarile au demonstrat ca persoanele nascute sub anumite semne zodiacale pot fi profund pesimiste si negativiste, iar altele, nascute sub influenta altor semne zodiacale, sunt persoane vesele si pline de speranta. Iata care sunt considerate cele mai optimiste semne zodiacale din zodiacul european.

BERBECUL (21 martie – 19 aprilie) – Nativii acestei zodii stiu bine ca viata nu este mereu lapte si miere, dar n-au nici o inclinatie in a sta sa isi planga de mila, oricat de greu le-ar fi. Sunt persoane pline de energie, luand fiecare provocare ca pe un fapt de viata, ca pe o problema careia trebuie sa ii gaseasca o solutie viabila. Isi dau seama ca lucrurile pot deveni foarte dificile, dar au si siguranta ca, la un moment dat, va fi si bine. Berbecii sunt cei care isi vor incuraja coechipierii, care ii vor impulsiona pe ceilalti sa nu renunte, sa mearga inainte pana la capat, oricat de greu ar fi. Berbecii urasc sa renunte la jumatatea drumului si afiseaza, mereu, o atitudine pozitiva in legatura cu evolutiile din viata lor.

LEUL (23 iulie – 22 august) – Leii sunt persoane sarmante si pline de bunatate, persoane cu multa incredere in sine, indivizi convinsi ca au lumea la degetul mic. Unii ar putea considera acest aspect drept aroganta, insa tocmai din aceasta incredere in sine vine si optimismul lor. Au o inima mare, iar atitudinea lor pozitiva este, de cele mai multe ori, molipsitoare. Au un fler innascut in a alege sa faca ceea ce este posibil, ceea ce le poate aduce success, astfel incat sa nu aiba de suferit din cauza unor esecuri rasunatoare, care sa le strice starea de spirit. Chiar si cand intampina greutati, au o tarie de caracter care nu ii lasa sa zaca, prea multa vreme, la pamant. Leii sunt carismatici si insufla incredere tuturor celor din jur, acea incredere ca totul va fi pe cat de bine spun ei ca va fi. Poate ca nu au intotdeauna dreptate, dar pot sa insufle entuziasm celor din jur, sa-i insufleteasca, sa ii faca sa realizeze mult mai mult decat ceea ce ar face in mod normal.

BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie) – Nativii Balanta sunt mereu plini de speranta. Chiar si atunci cand totul pare fara speranta, nativii Balanta au incredere ca lucrurile se vor imbunatati, la un moment dat. Nu le place sa vada pe altii la pamant, asa ca vor face totul pentru a-i inveseli pe cei aflati in astfel de situatii. Le place sa vada oameni zambitori in jur; ei insisi au o personalitate joviala. Isi doresc, mereu, o lume mai buna in care sa traiasca si chiar cred, din toata inima, ca, daca depun eforturile necesare, vor ajunge sa isi indeplineasca acest deziderat. Au o aversiune innascuta fata de conflictele de orice fel; nativii Balanta nu vor acorda prea multa atentie aspectelor negative ale unei situatii, daca nu este absolut necesar. Se focuseaza, in primul rand, pe aspectele pozitive ale oricarei situatii; urmareasc sa vada ce avantaje pot obtine dint tot ceea ce se intampla. Mai mult, din dorinta de a pastra armonia si de a-i face si pe cei din jur sa faca la fel, se vor baza pe spiritele vesele si optimiste, asa incat toata lumea sa fie multumita.

SAGETATORUL (22 noiembrie – 21 decembrie) – Sagetatorii sunt cunoscuti ca fiind persoane entuziaste si optimiste. Pentru ei, viata este plina de aventura si distractie. Vad mereu doar latura pozitiva a lucrurilor. Chiar si cand lucrurile nu merg deloc bine, ei considera ca este doar o lectie de viata din care trebuie sa traga invatamintele de rigoare. Sagetatorilor, pur si simplu, nu le place sa isi planga de mila. Sunt de un entuziasm molipsitor. Au o abilitate innascuta de a observa toate posibilitatile, fixandu-se, insa, pe aspectele pozitive si evitandu-le, cu iscusinta, pe cale negative, care ar putea sa le afecteze starea de spirit. Nu sunt genul visator; pur si simplu, refuza sa se focuseze pe ceea ce ar putea merge prost, atunci cand este imposibil sa nu iasa si ceva bun. Mai mult decat atat, avand un simt al umorului dezvoltat si o abilitate foarte dezvoltata de a trata cu umor subiecte destul de apasatoare, nu este deloc suprinzator ca sunt capabili sa ridice moralul celor din jurul lor.

loading...
Loading...