Cele mai comunicative semne zodiacale

De la simple idei, la discutii elaborate, noua, oamenilor, ne place sa comunicam. Astrele ne guverneaza personalitatea, intr-o masura mai mare sau mai mica. Cu siguranta, fiecare dintre noi am observat ca unii oameni din jur sunt mai comunicativi, altii mai tacuti, mai inchisi in sine. Semnele de aer – Gemenii, Balanta si Varsatorul ar putea fi, adeseori, asociate de limbajul, cu comunicarea. Comunicarea presupunea aer, deci conexiunea se poate face foarte usor; insa, in plus, comunicarea inseamna conectarea mintilor. Iata care sunt 4 dintre cele mai comunicative semne zodiacale:

GEMENI (21 mai – 20 iunie) – Semnul zodiacal al Gemenilor este patronat de planeta Mercur, zeul omonim fiind considerat zeu al comunicarii si intelectului. Gemenii sunt persoane nativ inteligente, cu abilitati de adaptare deosebite, persoane care pot vorbi, fara intrerupere, ore intregi, pe subiecte date sau la alegerea lor, fie ca este vorba de o persoana pe care o cunosc de o viata, fie ca este vorba despre un strain pe care abia l-au cunoscut. Fac conversatie cu foarte mare usurinta, nimic nu este fortat la ei, din acest punct de vedere. Pur si simplu nu pot sa nu vorbeasca. Comunicarea este vitala pentru nativii Gemeni, la fel ca respiratia; se pot adapta, foarte usor, oricarui tip de conversatie, astfel incat sa o intretina si sa o faca sa curga, firesc, mai departe. Au abilitatea de a-i face si pe cei din jur sa vorbeasca, chiar si persoanele cele mai tacute si mai inchise din punct de vedere comunicativ.

BERBEC (21 aprilie – 19 mai) – Berbecii nu ies foarte mult in evidenta, daca este sa facem comparatie cu celelate semne zodiacale, insa cand au ceva de spus, o fac clar si raspicat, astfel incat sa auda toata lumea, in special cei care trebuie sa auda. Au abilitatea de a se face ascultati si nu vor renunta pana ce nu vor spune tot ceea ce au de spus. Iar daca cineva nu este de acord cu dansii, atunci respectivii trebuie sa fie pregatiti pentru o lunga si zgomotoasa argumentare.

SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie) – Sagetatorii sunt persoane oneste, entuziaste si foarte concise. Pot vorbi ore intregi despre subiectele lor favorite, iar acestea se schimba, in fiecare zi. Sagetatorii pot fi profesori foarte buni, cu conditia sa se mai si opreasca, din timp in timp, pentru a le da si celorlalti timp sa asimileze; au tendinta de a o lua inainte, de a depasi asteptarile audientei. Daca se doreste aducerea la tacere a unui Sagetator, solutia este sa i se dea ceva de studiat; doar asa, atentia ii va fi abatuta de la conversatie.

PESTI (19 februarie – 20 martie) – Pestii sunt persoane foarte sentimentale; se confrunta, in fiecare zi, cu stari emotionale care, pe altii, i-ar darama. Au nevoie de cineva care sa ii faca sa se deschida, chiar cu riscul de a nu mai putea fi opriti. Pentru ca Pestii au foarte multe de spus, insa nu reusesc intotdeauna sa vorbeasca, daca nu sunt ajutati. Daca acest ajutor nu vine, tind sa se inchida in sine. Insa, daca sunt ajutati, isi vor pune in vorbe, toate trairile interioare. Si, dupa cum am spus, acestea sunt … multe si diverse!

loading...
Loading...