Barbatul din zodia varsator

zodia varsatorBarbatul Varsator este un tip idealist, un visator, un vizionar; daca este cineva care poate sa priveasca spre viitor cu speranta, sa stie ca poate face ca lucrurile sa fie mai bune decat azi, atunci barbatul Varsator este persoana cea mai potrivita. Este o persoana foarte interesanta, genul care atrage pe foarte multi alaturi de el; din pacate, nu foarte multi au si rabdarea sa ramana langa el suficient timp pentru a-l cunoaste. Pe cat de putin emotiv si logic pare barbatul Varsator, tot atat de adevarat este si faptul ca este optimist si romantic. Aceasta combinatie rara de calitati il face un prieten de valoare si un partener dedicat relatiei de cuplu. Condus de logica si totusi foarte imprevizibil, barbatul Varsator poate rationaliza optiunile de care dispune, facand mereu alegeri la care putini se asteapta.

RELATIONAREA BARBATULUI VARSATOR.

Pentru barbatul Varsator este foarte importanta, pe langa apropierea mentala, spirituala, si apropierea fizica. Caracterizat ca fiind superficial in emotii sau macar nemanifastandu-le, barbatul Varsator resimte nevoia sa comunice, in intimitate; insa nu se poate spune ca nu este si un iubit extraordinar. Simtul aventurii, creativitatea si inteligenta il ajuta, in acest sens. Este imprevizibil si inovativ, asa ca dormitorul ar trebui sa fie scena pe care sa se desfasoare, cu cea mai mare libertate. Barbatul Varsator este un romantic si este predispus a face gesturi memorabile, pentru a-si marturisi iubirea fata de partenera sa. Iubeste neconditionat, atunci cand gaseste persoana potrivita.

Barbatul Varsator este liber in flirturile sale, insa le foloseste calculat, pentru a-si atinge scopul. Are un simt al umorului, o alta arma care, alaturi de sarmul characteristic, il ajuta sa atraga potentiale partenere. Totusi, barbatul Varsator nu este foarte dornic sa se aseze la casa sa. De altfel, este prototipul binecunoscut al burlacului care se simte bine in pielea sa. Nu se grabeste sa isi asume angajamente; are nevoie de o partenera care sa nu ii ingradeasca libertatea de miscare. Nu ar fi deloc fericit intr-o relatie care il ingradeste; libertatea de miscare, spatiul sau propriu, sunt elemente esentiale in viata barbatului Varsator. Uneori, opteaza pentru o relatie deschisa, in functie si de profilul partenerei sale.

Barbatul Varsator este hilar, de multe ori, cu un simt al umorului uneori dus pana la absurd. Este un instrument pe care il foloseste pentru a fermeca pe cea cu care flirteaza la acel moment; de altfel, poate face asta cu mai multe persoane, in acelasi timp, si nu i se pare ca ar fi o problema. Barbatul Varsator se simte bine de unul singur, se simte confortabil in pozitia de burlac, in situatia in care inca are toate optiunile deschise; pentru nativul Varsator, casatoria este extrem de limitativa, nu prea isi doreste sa se angajeze astfel. Pe de alta parte, este dificil sa gaseasca pe cineva ca sa ii accepte excentricitatile pe termen lung, care sa ii ierte pasii gresiti, pe care este foarte susceptibil a-i face.

Barbatul Varsator este foarte original, refuza sa se conformeze standardelor societatii si asteptarilor implicite, in legatura cu el. Nonconformismul sau poate fi vizibil in modul in care se imbraca, in profesia pe care o practica, in viziunea politica, chiar in alegerea unei partenere total neconventionale. Ba chiar isi doreste pe cineva mai nonconformist decat el; foarte des se asociaza cu o partenera din aceeasi zodie.

 

Atunci cand nu este angajat intr-o relatie, barbatul Varsator trateaza sexul ca pe o afacere; are relatii tranzitorii, pure tranzactii. Prefera sa se gandeasca la parteneriatele sale ca la “prietenii cu beneficii”. Are o atitudine detasata, libertina si chiar plina de umor la adresa sexualitatii. Lasa multe inimi frante in urma sa.

BARBATUL VARSATOR – CASA SI FAMILIA.

Casa barbatului Varsator poate fi destul de dezordonata; elemente ale proiectelor in curs sunt raspandite peste tot, in devalmasie. Mereu are cate un hobby bizar pe care vrea sa il incerce; destul de des pastreaza reminescente ale unor incercari trecute, chiar si in conditiile in care acestea nu mai sunt de actualitate. Daca se intampla sa convietuiasca cu cineva, are nevoie de spatiul sau masculin, propria sa pestera, in care nimeni sa nu se amestece, in care nimeni sa nu incerce sa faca ordine, un spatiu in care el sa faca ceea ce isi doreste, fara sa auda obiectii din partea cuiva.

Nu este, in nici un caz, un om de casa, un gospodar; poate trece astfel, la un moment daca, daca devine interesat de vreun mestesug gospodaresc. Insa asta este doar o faza trecatoare. Nu este genul care sa se simta bine atunci cand stie ca are responsabilitati domestice. Adeseori este atat de prins in anumite studii ale sale sau proiecte la care lucreaza, incat uita ceea ce trebuie sa faca in casa.

Ca parinte, este un tata destul de distrat. Este empatic cu copii sai, din punct de vedere emotional; uneori, se simte la fel de neinteles ca acestia. Este mai interesat de copiii aflati la varste fragede, cand poate sa le capteze mai usor atentia cu tot felul de subiecte, care nu necesita foarte multa aprofundare. In chestiunile mai serioase ale vietii, nu mai sunt atat de dornici sa fie alaturi de progeniturile lor, pentru ca, in multe cazuri, acestia pot fi mai responsabili decat el.

loading...
Loading...