Barbatul din zodia pesti

zodia pestiBarbatul Pesti este un visator care se transpune, foarte usor, intr-o lume imaginara, in care poate fi orice doreste, tocmai pentru a-si gasi un refugiu daca lucrurile reale se complica mult prea mult. Unii cred ca este genul care fuge de problemele sale, in acest fel si il condamna; altii il apreciaza, considerand ca asta poate fi o modalitate de a trata aceste probleme. Perceptiv intr-o maniera speciala, barbatul Pesti este foarte apreciat in mediile sociale pentru modul in care intelege oamenii din jur. Este foarte volubil si lipsit de egoism, asa ca are prieteni pentru toata viata; la fel de adevarat este si faptul ca multe persoane incearca sa profite de bunatatea sa. Nu face diferenta intre oameni, in functie de personalitate, religie, rasa sau alte astfel de caracteristici particulare. Barbatul Pesti poate fi foarte emotiv si plin de compasiune, insa aceste caracteristici nu trebuie considerate ca denotand vreo slabiciune; dimpotriva, sunt puncte forte. Cel care va sta suficient de mult in preajma barbatului Pesti, va reusi sa is idea seama de acest lucru.

RELATIONAREA BARBATULUI PESTI.

Barbatul Pesti este un tip profund romantic; este lipsit de egoism in exprimarea dragostei. Timid si taciturn, barbatul Pesti nu isi abordeaza, de obicei, iubita, in mod direct, ci mai pe ocolite, tatonand terenul. Barbatul Pesti poate sa fie entuziasmat, la prima vedere, de cineva anume, insa nu se poate spune ca da frau liber dragostei, la acest moment; este destul de circumspect si asteapta sa vada in care parte inclina balanta. Incet, cu atentie, se va implica din ce in ce mai mult. El asteapta foc de artificii, magie, acea dragoste exprimata in balade, in poezii si cantece. Se asteapta ca pamantul sa se cutremure, atunci cand el se indragosteste.

Visator, plin de compasiune si saritor, barbatului Pesti ii place sa isi alinte partenera, sa ii indeplineasca dorintele, pe cat posibil. Se va gandi la suprize pentru ea, o va incanta cu vorbe dragute, o va face sa se simta apreciata, iubita; la fel isi doreste sa se simta si el. Pare ca barbatul Pesti, ca partener intr-o relatie de cuplu, este foarte usor e multumit; insa are nevoie de reciprocitate in sentimentele sale, pentru a pastra loialitatea si devotamentul pentru partenera sa.

In viata intima, barbatul Pesti este foarte pasional; ii plac fanteziile, jocul de rol. Este specializat in jocuri erotice, este creativ, este un iubit generos, este senzual, suprinzator si seducator. Barbatul Pesti nu trebuie judecat dupa aparenta sa calma si gentila; sub acesta aparenta, pot clocoti pasiuni ascunse. Este foarte intuitiv si dornic sa se faca placut si sa faca placere; in unele cazuri, este vazut ca un adevarat Casanova, in ceea ce priveste placerile sexuale intense, fluide.

Barbatul Pesti indragostit este ca o furtuna – trece de la o ploaie calduta, molcoma, la tunete si fulgere, revenind apoi la calma liniste de dupa furtuna. Este genul care se daruieste total, atunci cand se indragosteste; doreste, de asemenea, sa se simta iubit. Odata ce gaseste partenera potrivita, ii va fi devotat si isi va inchina viata ei. O dezamagire intr-ale dragostei o resimte ca pe o lovitaura in plin; il va prinde total descoperit, pentru ca nu isi lasa nici un fel de rezerve. Din acest punct de vedere, are o naivitate copilareasca; are nevoie sa invete sa se autoprotejeze. Chiar daca se implica treptat intr-o relatie de cuplu, se pare ca nu este suficient pentru ca barbatul Pesti sa poate evita suferintele din dragoste.

In relatiile de prietenie, barbatul Pesti este la fel de deschis, la fel de saritor. Prietenii sai, putini la numar, se bucura de intreaga sa atentie. Are incredere deplina in ei, incredere dovedita, de-a lungul timpului; daca se intampla ca vreunul dintre ei sa tradeze, il afecteaza foarte mult. De regula, prietenii barbatului Pesti vin din copilarie, dintr-o serie de intamplari traite impreuna (ani de scoala, o suferinta impartasita, etc).

BARBATUL PESTI – CASA SI FAMILIA.

Casa barbatului Pesti este un camin cu incarcatura spirituala, un taram magic, intr-o oarecare masura. Este un spatiu pe care el si-l amenajeaza dupa cum simte, emotional; nu prea are de-a face cu modernismul, cu norme ale designului. Casa barbatului Pesti poate parea o casa normala, la exterior, insa, la interior, poate fi o adevarata comoara; barbatul Pesti colectioneaza arta, frumos, ii place sa aiba animale de companie, plante, chiar dintre cele exotice, deosebite, care sa suscite interesul, al sau si al celor din jur. Barbatului Pesti ii place sa se simta cat mai aproape de natura, asa ca, de regula, casa sa va fi asezata intr-o zona mai linistita, departe de zgomotul aglomerarilor urbane. In caz contrar, isi va amenaja casa astfel incat sa se simta aproape de natura; cu zgomote specifice – apa curgand, fosnetul padurii, etc. Ii place sa isi amenajeze “pestera sa” in felul in care si-o imagineaza; chiar daca nu intotdeauna are toate elementele la indemana. Barbatul Pesti pastreaza darurile din partea prietenilor, a oamenilor indragiti, cu sfintenie si la loc de cinste; asa isi demonstreaza el pretuirea pentru persoanele respective.

Barbatul Pesti isi pretuieste enorm familia si este capabil chiar de sacrificiu de sine pentru ea; pentru copiii sai este un adevarat prieten. Nu este genul de parinte care sa incerce sa stabileasca limite copiilor, incearca sa comunice cu ei intr-o maniera unica, sa ii faca sa inteleaga ca va fi mereu acolo, atunci cand ei vor avea nevoie.

loading...
Loading...