Barbatul din zodia leu

zodia leuIncrezator, sigur pe sine, barbatul Leu are opinii si pareri foarte clare si la fel de limpede exprimate; uneori, este catalogat ca fiind arogant, de catre cei care nu il cunosc prea bine. Este genul care se exprima deschis, fara teama, in legatura cu diverse chestiuni; ii place sa infrunte totul, cu cat mai mult curaj. In nici un caz nu se va ascunde, in cazul unei situatii dificile, ci va cauta sa gaseasca solutia potrivita. De fapt, este un individ foarte bun la suflet si cu multa compasiune. Barbatul Leu este tipul care castiga usor respectful celor din jur, prin modul sau de comportament, dar si prin rezultatele pe care le obtine; nu este omul care doar sa vorbeasca, fara sa faca ceea ce spune. Uneori este egocentric, are un ego cam mare, insa restul faptelor sale ii aduc usor iertarea celor din jur, in cazul unor astfel de comportamente. Barbatul Leu este activ, foarte creativ, asa ca nu se pune problema rutinei in viata sa; are destule mijloace pentru a nu se plictisi nici o clipa si, laolalta cu el, nici cei din jur.

RELATIONAREA BARBATULUI LEU.

Barbatul Leu este un etern indragostit; nu este genul care sa stea singur, insa din adolescenta incepe sa aiba iubite. De-altfel, fetele vor roi in jurul sau, pentru ca are destul magnetism pentru a atrage. Barbatul Leu este un iubit pasional si jucaus, care isi doreste o partenera la fel de infocata, la fel de implicata in relatia de cuplu. Pentru ca barbatul Leu se implica total intr-o relatie; iubeste din toata inima, mereu fiind sigur ca a gasit persoana ideala. Pentru barbatul Leu, viata intima este foarte importanta; isi exprima sentimentele prin fiecare atingere. Barbatul Leu nu are nici o retinere in a-si manifesta afectiunea, inclusiv in public; nu va vrea doar sa isi tina de mana partenera. Este genul care va flirta mereu, care va oferi atentie partenerei, care va incerca sa o faca speciala. Pentru unele femei ar putea fi prea mult; pentru partenera ideala, ar fi exact ceea ce trebuie. Barbatului Leu ii place sa isi curteze partenera; de fapt, gaseste foarte incitant sa o cucereasca. In relatie, ii place sa dea si sa primeasca atentie; daca nu o va primi de la partenera sa, va cauta pe altcineva dispus sa i-o ofere. A ignora pe barbatul Leu este un mod sigur de a-l enerva, dar si de a-i pierde interesul. Barbatul Leu este atras de stralucirea interna a unei persoane; ii place sa fie adulat, sa fie complimentat, inclusiv de partenera de cuplu. Nu este greu de aflat ceea ce ii place si ce nu ii place, pentru ca este genul care spune la toata lumea; este bine ca potentiala partenera sa fie atenta.

Barbatul Leu este un tip foarte loial; atata timp cat este cu cineva, este putin probabil sa o insele. Insa atentia sa trebuie mereu intretinuta. La fel si vivacitatea relatiei. Barbatul Leu uraste rutina, nu ii place deloc sa se plictiseasca; este o fire dinamica, activa, are mereu nevoie de puncte de interes care sa ii capteze atentia. De aceea, si partenera sa, trebuie sa vina cu idei prin care sa mentina relatia activa. Sau, macar sa participe la ceea ce propune barbatul Leu. Acestuia ii place sa iasa in societate, ii place sa fie inconjurat de oameni, se hraneste din admiratia acestora. Este foarte protectiv fata de partenera sa, uneori chiar posesiv.

Barbatul Leu traieste totul la maximum; cu atat mai mult, dragostea, pasiunea. Nu ii place sa fie limitat, din acest punct de vedere. Are nevoie sa se exprime. Cel mai periculos pentru relatia de cuplu, este ca el sa isi piarda interesul. Sau sa fie tradat de partenera. Cu siguranta, aceasta a doua situatie va avea puternice repercursiuni asupra sa. Psihicul sau se hraneste din admiratia celor din jur; asa ca, o tradare de acest fel, il va lovi acolo unde il doare mai tare. Insa nu este genul care sa fie pus prea usor la pamant. Si, mai ales, nu este genul care sa ierte. Barbatul Leu este barbatul care iubeste cu pasiune, dar care uraste cu aceeasi pasiune. Se va razbuna, daca este lovit. Si nu e de dorit sa fie avut drept dusman.

BARBATUL LEU – CASA SI FAMILIA.

Barbatul Leu este foarte teritorial; isi protejeaza spatiul, casa, familia, posesiunile, in general. Se simte cel mai bine cand are controlul asupra a tot ceea ce se intampla pe domeniul sau. Nu este partenerul cel mai usor de suportat. Poate fi foarte generos, atunci cand este vorba sa imparta anumite lucruri; insa mai bine se simte daca are lucrurile lui. Inclusiv locul pe canapea este marcat; acolo sta el si nu se simte confortabil in alta parte. Ii place sa fie rasfatat de partenera sa; ii place sa i se aduca fructele curatate, ceaiul sau o cafea dis de dimineata. Din pacate, daca se invata asa, va fi foarte greu de dezvatat. Si-asa, nu este genul barbatului domestic, care sa se preocupe de gospodarie!

In schimb, barbatului Leu ii plac lucrurile de calitate. Va investi in caminul sau, incercand sa il faca, din toate punctele de vedere, cat mai confortabil cu putinta. Uneori este putin extravagant, vrand sa atraga atentia, inclusiv in privinta casei sale. Este genul de colectionar, care aduna tot felul de obiecte valoroase, pe care, binenteles, le si expune. Si nu are nici o problema cu acest display la gramada.

Barbatul Leu isi ia foarte in serios rolul de parinte; este foarte atent fata de copii sai. Ii va pazi si se va ingriji mereu de prosperitatea lor. Pentru ca este energic si jucaus, va fi alaturi de copii in jocurile lor, le va citi povesti la culcare, jucand rolul diferitelor personaje.

Barbatul Leu tine mult la familia sa si se va bate feroce cu oricine sau orice i-o ameninta!

loading...
Loading...