Barbatul din zodia fecioara

zodia fecioaraBarbatul Fecioara este un perfectionist, iar cautarea sa continua pentru a se upgrada mereu ii face viata foarte complicata. Exagerat de analitic si foarte rar satisfacut de rezultate, barbatul Fecioara este, de cele mai multe ori, cel mai puternic contestatar al lui insusi si cel mai mare dusman atunci cand vine vorba de a se bucura de viata si relatiile sale. Barbatul Fecioara nu sta niciodata linistit; mereu se gandeste ce are de facut la pasul urmator, mereu planifica; este o persoana energica, atat din punct de vedere metal, cat si fizic. Mereu urmareste sa obtina cat mai mult, nu se lasa pana nu gaseste raspunsuri chiar si la cele mai dificile probleme; mintea sa gaseste solutiile, in timp ce mainile le pun in aplicare. Este si un foarte bun comunicator, se face foarte usor inteles de catre cei din jur. Totusi, oricat de competent ar fi, nu are intotdeauna increderea necesara pentru a-si urma ambitiile sau pentru a tinti cat mai sus cu putinta. Barbatul Fecioara este genul care studiaza foarte atent detaliile; considera ca din aceste mici parti, carora unii nu prea le acorda atentia cuvenita, este format ansamblul. Deci, daca se va ocupa asa cum trebuie de detalii, si ansamblul va functiona asa cum trebuie. Este interesat sa inteleaga totul si pe toata lumea.

RELATIONAREA BARBATULUI FECIOARA.

Barbatul Fecioara este o persoana mai deosebita, cu o serie de caracteristici unice. Se poate spune ca este caviarul sau trufele zodiacului dragostei. Este genul de persoana erudita, care se foloseste, la maximum, de toate calitatile cu care l-a inzestrat natura, acel cineva care mereu gaseste solutia potrivita problemelor; de multe ori intra in relatie cu persoane mai tinere, care ii admira intelectul si care isi doresc sa invete din ceea ce stie barbatul Fecioara. O astfel de relatie, de la mentor la invatacel, poate oferi implinire ambelor parti, insa nu este o relatie intre egali, asa ca este important a se gasi un echilibru si a se stabili anumite limite clare. In cazurile in care este vorba despre o diferenta de varsta mai substantiala, relatia s-ar putea baza doar pe un schimb de informatii si putere, mai degraba decat pe o afinitate unul fata de celalalt.

Din punct de vedere emotional, barbatul Fecioara poate parea ceva mai rece, putin reticent in legatura cu expunerea sentimentelor sale. Se poate exprima ceva mai deschis, mai pasional, intr-o scrisoare sau un measj, insa, la intalnirea fata in fata, isi va pastra sangele rece, asa ca poate induce in eroare, poate da o impresie gresita celei cu care se intalneste. Nu este genul care sa isi exteriorizeze sentimentele in public; poate chiar sa doreasca sa pastreze o relatie sub tacere pana la oficializarea formala. Are unele conceptii care ar putea parea traditionaliste, conservatoare, unora, insa barbatul Fecioara are felul sau propriu de a se comporta, de la care nu prea face rabat; considera ca exista anumite atitudini care trebuie adoptate, in functie de fiecare situatie data. Totusi, in plan sentimental, partenera sa ar putea sa aiba o surpriza foarte placuta in particular, cand barbatul Fecioara ar putea sa arate o fata a sa plina de pasiune. In relatia cu barbatul Fecioara este nevoie de o minte deschisa, pentru ca astfel poate fi descoperit un iubit care va sti cum sa procedeze pentru a-si face partenera sa se simta cu-adevarat speciala. Este genul care isi va acorda timp pentru a invata cum sa isi satisfaca cel mai bine partenera, ceea ce multi barbati ignora cu desavarsire. In momentul in care se simte in siguranta, alaturi de partenera sa, se va stradui foarte mult sa mentina o legatura puternica, plina de iubire. Acestui barbat ii face placere sa stie ca partenera sa este multumita in relatie; cand isi intreaba partenera ce ii place, chiar vrea sa stie acest lucru.

BARBATUL GEMENI – CASA SI FAMILIA.

Binenteles, casa barbatului Fecioara va fi pusa in perfecta ordine, fiecare lucru la locul sau bine stabilit; barbatului Fecioara ii place sa isi gaseasca lucrurile acolo unde si le-a lasat. Il enerveaza teribil dezordinea, haosul, il debusoleaza, il face sa se enerveze si sa piarda din vedere alte aspecte importante asupra carora s-ar putea concentra. Si nu ii place sa ii fie pusa la incercare eficienta. Ii place sa aiba la dispozitie spatii generoase, chiar daca asta inseamna mai mult timp petrecut pentru intretinerea lor. Si mereu isi va gasi timp pentru a le pune in ordine. Are idei clare in legatura cu modul in care i-ar placea sa arate casa sa si va face tot ce poate pentru a si-o face exact asa cum isi doreste. Ii place sa isi arate casa celorlalti; cu atat mai mult unei potentiale partenere, chiar daca ar fi posibil sa-I ceara sa isi lase pantofii la intrare sau sa foloseasca un servetel atunci cand aseaza paharul pe masa.

Se poate spune ca barbatul Fecioara este ahtiat dupa curatenie; are o rutina clara in legatura cu modul in care face acest lucru, chiar daca nu este atat de intransigent in legatura cu exceptiile de la regula. Insa tine la rutina sa. Exista si cazuri in care barbatul Fecioara ii lasa casa la dispozitie partenerei sale, cu exceptia spatiului sau de lucru, care este off- limits oricui. Atunci cand spatiul propriu al barbatului Fecioara este dezordonat, inseamna ca si el are o problema de dezechilibru emotional. Barbatului Fecioara ii plac antichitatile si va achizitiona ce poate pentru casa sa. II va face placere sa isi petreaca cat mai mult timp in spatiul amenajat de el insusi, odata ce va finaliza.

Ca tata, barbatul Fecioara este in rol de metor, fara indoiala; s-ar putea sa fie mai dur cu copiii sai, pornind de la rolul pe care si-l asuma. Discutiile cu acestia vor avea darul sa creeze apropiere, pentru ca barbatul Fecioara stie a vorbi clar si logic, pentru ca toti care vor sa inteleaga.

loading...
Loading...