Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta are nevoie de echilibru si ordine in viata sa; nu ii place haosul, totul trebuie sa fie la locul sau, pentru ca el sa se simta bine. Lumea barbatului Balanta este o lume a calmului, a bunei intelegeri, a ratiunii, a logicii. Nu ii plac conflictele si le va evita pe cat posibil; obiectivul sau este sa aiba liniste, pentru a putea gandi; nu poate gandi in dezordine. Predilectia pentru ordine se vede atat in ceea ce spune, cat si in ceea ce face sau in locul in care traieste. Este un tip obiectiv, corect; mereu incearca sa vada toate fatetele unei probleme, pentru a avea o perspectiva cat mai completa. Barbatul Balanta este intr-o lupta permanenta cu firea sa indecisa si cu teama de a nu face alegeri gresite, care il poate face sa renunte cu totul la actiune. Chipes, sarmant, cu prestanta, barbatul Balanta impresioneaza, oriunde s-ar duce.

RELATIONAREA BARBATULUI BALANTA.

Barbatul Balanta este un romantic incurabil; are o imagine ideala asupra dragostei, pe care isi doreste sa o transpuna in realitate. Face tot ceea ce depinde de el pentru a indeplini acest deziderat; totusi, ar trebui sa tina cont ca o relatie de cuplu implica doua persoane, si ca nu depinde numai de el. Trebuie sa mai aiba si putin noroc; de asemenea, trebuie sa tina cont si de ceea ce vrea partenera sa de la relatia lor. Pentru ca fiecare dintre ei vine cu o imagine proprie in relatie, insa barbatul Balanta are impresia ca nu se poate mai bine decat in imaginea sa. Poate fi destul de dificl pentru partenera sa sa se ridice la nivelul dorit de barbatul Balanta; acesta are obiceiul de a ridica legatura lor pe un piedestal, avand asteptari foarte mari, uneori nerealiste. Viata ii poate da lectii dure acestui visator intr-ale dragostei.

Dar, pana la a se implica intr-o relatie de cuplu, este cale destul de lunga pentru barbatul Balanta. Luarea deciziilor este o operatiune foarte complicata, atunci cand este el implicat. Mereu se teme sa nu faca alegerea gresita, sta si se gandeste si chiar ajunge, in unele situatii, sa nu mai faca absolut nimic. Se teme sa se si angajeze pe termen lung alaturi de o persoana care, inevitabil, ii va descoperi defectele si careia ii va descoperi defectele; se teme sa nu fie dezamagit, se teme sa nu dea gres, se teme ca persoana respective sa nu vada dincolo de superficialitatea sa si sa realizeze ca, uneori, dincolo de vorbele dulci si inflorite, nu prea exista mare lucru.

Din aceasta cauza, barbatul Balanta are obiceiul de a interactiona cu mai multi oameni, de multe ori fara a-si da seama de ce face asta; o conexiune mentala sau artistica poate duce la flirt sau la implicare emotionala. Avand in vedere ca multe din aceste contacte au loc in mediul online, avand in spate fie o imagine video, fie un text, daca mai sunt si la mare distanta, multe dintre ele raman la stadiul incipient, neajungand sa fie consumate, la nivel de contact fizic. Barbatul Balanta este foarte predispus la acest gen de relationare care, dupa cum va constata pe pielea sa, nu aduce prea multe satisfactii. Iar temerile care il impiedica sa actioneze mai hotarat, s-ar putea sa il aduca in situatia de a se trezi singur, la o varsta inaintata, cu regretul ca nu a actionat la timpul potrivit. Iar barbatul Balanta uraste sa fie singur, sa trebuiesca sa se confrunte cu el insusi, cu cele mai profunde motivatii si emotii. Are nevoie de cineva care sa il ajute sa se lupte cu proprii sai demoni. In momentul in care se angajeaza intr-o relatie pe termen lung, barbatul Balanta este de vis; este un iubit atent, care isi flateaza mereu partenera cu gesturi si complimente prin care isi arata aprecierea. Este momentul in care trebuie sa echilibreze, pentru el insusi, dorinta de a-si mentine libertatea de miscare si cea de a avea o partenera, ambele cu la fel de mare semnificatie in viata sa.

BARBATUL BALANTA – CASA SI FAMILIA.

Barbatul Balanta este o fiinta sociala, extreme de sociabila. Este genul care se simte cel mai bine atunci cand este inconjurat de cat mai multi oameni. Dorinta sa de socializare ar putea sa il tina cam mult timp departe de casa sa, de familia sa, iar acest lucru poate fi destul de nociv pentru cuplu. Totusi, este genul care stie sa se descurce, stie sa faca gesturi frumoase pentru partenera sa, are darul vorbirii frumoase , ceea ce ii permite sa obtina destul de usor iertare, atata timp cat nu isi neglijeaza total obligatiile care ii revin in cadrul cuplului. Caminul barbatului Balanta este unul eminamente ordonat, aranjat cu foarte mult bun gust, curat, luminous, cu spatii bine delimitate, cu scop propriu. Stie cum sa creeze o ambianta placuta si este o foarte buna gazda. Uneori, este obsedat sa asigure echilibru, simetrie, sa inlature senzatia de haos. Poate fi destul de obtuz in privinta modului in care isi amenajeaza locuinta, ceea ce poate sa o deranjeze pe partenera sa; o piesa de mobilier mutate din loc ar putea sa-i para ca duce la dezordine, asa incat sa reactioneze exagerat. Dezordinea si mizeria il ofenseaza, realmente. Este exagerat in privinta aceasta si impune reguli stricte in familie, privind ordinea si curatenia, precum si functionalitatea spatiilor din casa; nu va accepta ca vasele din chiuveta sa nu fie spalate imediat dupa ce au fost folosite. Chiar si in aceste cazuri, nu se va certa cu partenera sa; barbatul Balanta uraste certurile. In astfel de cazuri, are obiceiul sa se retraga in sine, asteptand sa se risipeasca tensiunile sis a se revina la o atmosfera normal. Ca parinte, are reguli stricte pentru copiii sai; si in cazul cresterii acestora, opteaza pentru ordine si disciplina. Ii face sa inteleaga cand gresesc, avand mereu vorbele potrivite pentru a face asta.

loading...
Loading...